Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Η Toyota δε λέει τίποτα για την «καρδιά» τoυ νέου Supra.

Αμφίβολο το «Supra»

2.463 Επισκέψεις στο άρθρο (1/12/2017)

Ενδιαφέρον προκαλούν οι δηλώσεις του υψηλόβαθμου στελέχους της Toyota σχετικά με το όνομα που θα λάβει τελικα το νέο μοντέλο. Γιατί άραγε η Toyota δεν θέλει να του δώσει αυτό το όνομα;

Μπορεί όσο περνάει ο καιρός το λανσάρισμα του νέου Toyota Supra να έρχεται ολοένα και πιο κοντά, ωστόσο σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες που έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας, μπορεί να μην ονομαστεί καν κάτω από αυτό το όνομα.

Στο περιθώριο της Έκθεσης Αυτοκινήτου του Los Angeles ο  Jack Hollis, γενικός γραμματέας της Τοyota, αποκάλυψε ότι η επονομασία Supra μόνο σίγουρη δεν είναι για το νέο μοντέλο. Τα ακριβή λόγια του Hollis ήταν: «Nαι, είναι αλήθεια πως έχουμε και άλλες ιδέες αλλά και το Supra είναι ένα όνομα που είναι ανάμεσα στα υποψήφια. Υπάρχει μια συζήτηση γιατί η κληρονομιά του Supra είναι τεράστια. Πάντως η απόφαση για το όνομα δεν θα παρθεί μέχρι το 2018. Υπάρχουν κάποια ονόματα υποψήφια που για διαφορετικούς λόγους είναι και αυτά αρκετές πιθανότητες.»
 
Και στον τομέα των μοτέρ, η Toyota δε λέει τίποτα για την «καρδιά» του νέου Supra, αλλά οι πληροφορίες κάνουν λόγο για κινητήρα βενζίνης της BMW, συνδυασμένο με 1-2 ηλεκτρικά μοτέρ και υπερπυκνωτές για την αποθήκευση της ενέργειας. Η εν λόγω τεχνολογία μάλιστα προέρχεται από το αγωνιστικό TS030 Hybrid.

Πόσο αμφίβολο είναι τελικά το μέλλον του «Supra»;

Mercedes
NOS AXIZEI