Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Προς το παρόν, η νέα Supra πωλείται στην Ευρώπη και στις Ηνωμένες Πολιτείες αποκλειστικά σε hardtop έκδοση.

H Toyota Supra έχει πίσω της μεγάλη ιστορία να προσφέρεται με Targa οροφή.

«Αν ζητηθεί Toyota Supra Targa θα γίνει»

2.407 Επισκέψεις στο άρθρο (4/7/2019)

Η Toyota Supra δεν έχει πολύ καιρό που είναι διαθέσιμη για αγορά, ωστόσο πληροφορίες αναφέρουν πως δεν αποκλείεται να προστεθεί στη γκάμα της μία έκδοση με targa οροφή.


Οι πληροφορίες αυτές έχουν προέλευση τα ιαπωνικά μέσα ενημέρωσης, ενώπιον των οποίων βρέθηκε πρόσφατα ο επικεφαλής μηχανικός της Supra, Tetsuya Tada. Εκεί μεταξύ των ερωτήσεων που του έγιναν ήταν το πόσο πιθανό είναι να προσφερθεί στο κοινό μία έκδοση του νέου μοντέλου με αφαιρούμενη οροφή. Ο Tada δεν προχώρησε σε ξεκάθαρη απάντηση, ωστόσο αρκέστηκε να πει πως ένα τέτοιο ενδεχόμενο είναι πιθανό.
 
Λίγο αργότερα όμως αυτό που επιβεβαίωσε ο Tada ήταν πως σε περίπτωση που η ιαπωνική εταιρεία λάβει πολλά αιτήματα για τη κατασκευή της Supra Targa τότε το μοντέλο έχει περισσότερες πιθανότητες για να γίνει.
 
Αν ανατρέξουμε στο παρελθόν θα δούμε πως η Toyota Supra έχει πίσω της μεγάλη ιστορία να προσφέρεται με Targa οροφή, καθώς τόσο στην τρίτη, όσο και στη τέταρτη γενιά του μοντέλου μία τέτοια επιλογή ήταν υπαρκτή. Ταυτόχρονα αν αναλογιστούμε πως βασίζεται στην ίδια πλατφόρμα με την BMW Z4 η οποία πωλείται ως κάμπριο, τότε έχουμε ένα επιπλέον στοιχείο που κάνει ευκολότερη τη δημιουργία της.
 
Προς το παρόν, η νέα Supra πωλείται στην Ευρώπη και στις Ηνωμένες Πολιτείες αποκλειστικά σε hardtop έκδοση, λαμβάνοντας ισχύ από ένα twin-turbo 3,0 λίτρων κινητήρα που συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο οκτώ ταχυτήτων.  

Hyundai
ALL SEASON BRIDGESTONE NEXEN TOYO