ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Το συγκεκριμένο μοντέλο, πέρασε στα χέρια των ανθρώπων της  Carlex Design.
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το συγκεκριμένο μοντέλο, πέρασε στα χέρια των ανθρώπων της Carlex Design.

Αναβαθμισμένο μέσα και έξω

2.707 Επισκέψεις στο άρθρο (24/5/2017)

Η Mercedes-Benz G500 4x4 είναι αναμφισβήτητα ένα από τα πιο ικανά αυτοκίνητα για αυτούς που λατρεύουν τις off-road διαδρομές. Ωστόσο για αυτούς που δεν είναι ικανοποιημένοι με αυτό, τότε θα ευχαριστηθούν, βλέποντας αυτό το G500 της Brabus.

Το συγκεκριμένο μοντέλο, πέρασε στα χέρια των ανθρώπων της  Carlex Design, η οποία αναβάθμισε το εσωτερικό του μοντέλου, έχοντας ως στόχο να δημιουργήσει μια σπορ μοντέρνα, εμφάνιση που να συνάδει με το χρώμα του.

Tο πιο ενδιαφέρον κομμάτι του έργου είναι το τιμόνι.

Tο πιο ενδιαφέρον κομμάτι του έργου είναι το τιμόνι.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Οι περισσότερες επιφάνειες στο εσωτερικό είναι καλυμμένες με διάτρητο δέρμα Alcantara, το οποίο κοσμείται από λεπτή κίτρινη γραμμή που φέρει κατά τόπους το όνομα της Carlex. Επιπλέον υπάρχουν διάφορα διακοσμητικά πλαίσια στον πίνακα οργάνων, με φινίρισμα από ίνες άνθρακα.
Όμως το πιο ενδιαφέρον κομμάτι του έργου είναι το τιμόνι, το οποίο επίσης καλύφθηκε με μαύρο δέρμα Alcantara, με μια μικρή κίτρινη λεπτομέρεια στο κάτω μέρος.

Όσο για το ίδιο το όχημα, είναι ένα Brabus G500, το οποίο σημαίνει ότι διαθέτει αναβαθμισμένο κινητήρα V8 biturbo 4.0 λίτρων, 500 ίππων με μέγιστη ταχύτητα τα 210 χιλιόμετρα ανά ώρα.

Επίσης το όχημα διαθέτει ηλεκτρονικά ρυθμιζόμενες αναρτήσεις από αλουμίνιο και δίνει την δυνατότητα στον οδηγό, να μπορεί να τροποποιήσει το ύψος οδήγησης σε κάθε άξονα μέσα από τέσσερις διαφορετικές ρυθμίσεις.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

VW
Leasing