Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Νέα χαρακτηριστικά προσφέρει στα Model 3, Model S, and Model X η Tesla, μέσω του αναβαθμισμένου λογισμικού της το οποίο προσφέρει ως ενημέρωση του ήδη υπάρχοντος.

Αναβαθμίζονται με νέο λογισμικό τα Tesla

1.909 Επισκέψεις στο άρθρο (9/10/2018)

Νέα χαρακτηριστικά προσφέρει στα Model 3, Model S, and Model X η Tesla, μέσω του αναβαθμισμένου λογισμικού της το οποίο προσφέρει ως ενημέρωση του ήδη υπάρχοντος.

Όπως συμβαίνει συνήθως, όλοι οι ιδιοκτήτες των συγκεκριμένων μοντέλων θα λάβουν την αναβάθμιση του λογισμικού (Version 9.0/έκδοση 9.0) μέσω WiFi, με τη μάρκα να υποστηρίζει πως η αναβάθμιση του λογισμικού θα κάνει τα μοντέλα «πιο έξυπνα και ασφαλέστερα».
 
Μέρος της αναβάθμισης αποτελούν νέες εφαρμογές τόσο από την κεντρική οθόνη των αυτοκινήτων όσο και από τα συνδεδεμένα κινητά τηλέφωνα των ιδιοκτητών, προεξέχουσας της δυνατότητα που έχουν πλέον τα αυτοκίνητα που διαθέτουν το Hardware 2.5, όπου πλέον μπορούν να τραβήξουν και να αποθηκεύσουν βίντεο από την μπροστινή κάμερα του αυτοκινήτου ακόμα και όταν αυτό βρίσκεται εν κινήσει.
Από κει και πέρα η μάρκα κάνει λόγο πως η αναβάθμιση προσφέρει πιο απλό και εύχρηστο μενού για το σύστημα κλιματισμού, ενώ διαθέσιμη είναι πλέον και μία νέα 3D απεικόνιση που δείχνει πως ακριβώς ο αέρας εισέρχεται στην καμπίνα.
 
Από κει και πέρα, μέσω του smartphone και κάνοντας χρήση της ειδικής εφαρμογής της Tesla, οι ιδιοκτήτες μπορούν να ξεκινήσουν την ενημέρωση του λογισμικού του αυτοκινήτου τους, ενώ μπορούν επίσης να επιλέξουν ένα προορισμό και να το συγχρονίσουν με το σύστημα πλοήγησης.
 
Τέλος η εταιρεία ενημέρωσε πως τους επόμενους μήνες θα επεκτείνει τις λειτουργίες του αυτόματου πιλότου, ενώ υπογράμμισε πως όταν ο επιλογέας ταχυτήτων είναι στην ένδειξη «Park» (δηλαδή όταν το αυτοκίνητο είναι ακινητοποιημένο) οι επιβάτες έχουν τη δυνατότητα να παίζουν παιχνίδια arcade και Atari.

Mercedes
VW