Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Η εταιρεία δήλωσε ότι θα αντικαταστήσει τα ελαττωματικά εξαρτήματα όπως προβλέπεται από τους κανονισμούς.

Aνάκληση 1.6 εκατ. ΒΜW

3.579 Επισκέψεις στο άρθρο (24/10/2018)

Η βαυαρική εταιρεία ανακοίνωσε πως προχωρά στην ανάκληση 1.6 εκατομμυρίων αυτοκινήτων diesel για να διορθωθεί μια αστοχία που θα μπορούσε σε ακραίες περιπτώσεις να προκαλέσει πυρκαγιά. Δείτε ποια μοντέλα αφορά.

Με ανακοίνωση της η BMW ανακαλεί ακόμα 1.6 εκατομμύρια αυτοκίνητα ντίζελ για να επισκευάσει μια αστοχία που θα μπορούσε πιθανώς να προκαλέσει πυρκαγιά στους κινητήρες τους. Για την ίδια αιτία είχε ανακοινωθεί ανάκληση πριν λίγο καιρό για 500.000 αυτοκίνητα περίπου σε Ευρώπη και Ασία.

Σύμφωνα με όσα κάνει γνωστά η εταιρεία, μετά από έρευνα διαπιστώθηκε πως θα μπορούσε να υπάρξει διαρροή ψυκτικού υγρού στο σύστημα ανακύκλωσης των καυσαερίων με αποτέλεσμα να προκληθούν σπίθες και σε «ακραίες περιπτώσεις» να προκληθεί πυρκαγιά λόγω των μεγάλων θερμοκρασιών που αναπτύσσονται στο σημείο.
 
Η αρχική ανάκληση είχε ανακοινωθεί τον Αύγουστο, μετά από περιστατικά που έλαβαν χώρα κυρίως στη Ν. Κορέα, με την εσωτερική έρευνα της BMW να αναφέρει πως υπάρχουν και άλλα αυτοκίνητα που μπορεί να αντιμετωπίσουν το ίδιο πρόβλημα εξού και η επέκταση της ανάκλησης στα 1.6 εκατ. αυτοκίνητα. Η εταιρεία δήλωσε ότι θα αντικαταστήσει τα ελαττωματικά εξαρτήματα όπως προβλέπεται από τους κανονισμούς.

Η ανάκληση αφορά diesel αυτοκίνητα με 4κύλινδα και 6κύλινδρα μοτέρ που βγήκαν από τη γραμμή παραγωγής από το 2010 έως το 2017.
 

CORAL GAS NIKHTHS OIKONOMIAS
Leasing