Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Η σχεδιαστική ταυτότητα στο ανανεωμένο Patrol παραμένει συντηρητική.

Ο εσωτερικός διάκοσμος φαίνεται πως είναι τόσο πιο πολυτελής.

Aνανεωμένο Nissan Patrol

4.081 Επισκέψεις στο άρθρο (26/9/2019)

H Νissan ανανέωσε το σκληροτράχηλο SUV της προσφέροντάς του ελαφρώς περισσότερη πολυτέλεια και μεγαλύτερο τεχνολογικό εξοπλισμό.


To Nissan Patrol θεωρούταν πάντα ένα σκληροτράχηλο SUV, ωστόσο τα τελευταία χρόνια υιοθετεί όλο και μεγαλύτερο τεχνολογικό εξοπλισμό και «καλούδια» που το κάνουν πιο άνετο και πολυτελές.

Η σχεδιαστική ταυτότητα στο ανανεωμένο Patrol παραμένει συντηρητική αν και είναι σημαντικά εκμοντερνισμένη. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η σχεδίαση της, -όχι και τόσο- V γρίλιας, ενώ τα φωτιστικά σώματα και ο προφυλακτήρας είναι σημαντικά ανασχεδιασμένοι. Στο πίσω μέρος οι αλλαγές είναι μικρότερης έκτασης, αφού η μόνη μεγάλη αλλαγή αφορά την νέα σχεδίαση των φωτιστικών σωμάτων.

Ο εσωτερικός διάκοσμος φαίνεται πως είναι τόσο πιο πολυτελής χάρη στα δερμάτινα καθίσματα ενώ η ίδια η Nissan υπόσχεται πως έχουν γίνει σημαντικά βήματα στον τομέα της μείωσης των θορύβων που ακούγονται μέσα στην καμπίνα. Στο κέντρο βρίσκεται μια κονσόλα στην οποία ενσωματώνονται δύο οθόνες, μία για το σύστημα infotainment (είναι συμβατό με Android Auto και Apple CarPlay) και μια δεύτερη για τον έλεγχο του κλιματισμού. O τεχνολογικός εξοπλισμός είναι αρκετός και περιλαμβάνει συστήματα όπως το Έξυπνο Φρενάρισμα σε περίπτωση Ανάγκης και το σύστημα Προειδοποίησης Μετωπικής Σύγκρουσης.

Κάτω από καπό μπορούν να τοποθετηθούν δύο κινητήρες. Η πρώτη επιλογή είναι ένας V6 στα 4,0 λίτρα με απόδοση 275 άλογα και 394 Nm ροπής ενώ η δεύτερη αφορά ένα V8 κινητήριο σύνολο 5,6 λίτρων με απόδοση 400 άλογα και 560 Nm ροπής.

Autotriti.gr
Citroen