Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Η πλήρης παρουσίαση του θα γίνει τον επόμενο μήνα στην Γενεύη, δίπλα στο e-Evolution concept.

Προσέθεσε επιλογές Snow και Sport στον εγκέφαλο του νέου κινητήριου συνόλου.

Οι αλλαγές περιορίζονται στα καινούριας σχεδίασης δερμάτινα καθίσματα, το νέο επιλογέα ταχυτήτων, τους αεραγωγούς για τα πίσω καθίσματα κ.α.

Aνανέωση για Mitsubishi Outlander PHEV

4.925 Επισκέψεις στο άρθρο (20/2/2018)

H Mitsubishi ανανεώνει το plu-in υβριδικό Outlander, προσφέροντας κυρίως στο μοντέλο νέο και πιο αποδοτικό κινητήριο σύνολο. Διαβάστε περισσότερα.

Τις πρώτες πληροφορίες και εικόνες για το ανανεωμένο Outlander plug-in αποκάλυψε η Mitsubishi με τις περισσότερες διαφοροποιήσεις να αφορούν το κινητήριο σύνολο του μοντέλου.

Συγκεκριμένα, ο 2λιτρος κινητήρας κύκλου Otto αντικαθίσταται πλέον από έναν μοτέρ 2,4 λίτρων κύκλου Atkinson με την ιαπωνική εταιρεία να υπόσχεται πως το νέο μοτέρ θα έχει πιο πολιτισμένη λειτουργία, με μεγαλύτερη ροπή και μεγαλύτερη αποδοτικότητα. Στο «ηλεκτρικό» κομμάτι του συνόλου, η μπαταρία λιθίου έχει πλέον χωρητικότητα 13,8 kWh (από 12 kWh), με την απόδοση της να αυξάνεται σύμφωνα με την εταιρεία κατά 10%. Τέλος, η Mitsubishi υπόσχεται ότι τόσο η απόδοση της μικρής γεννήτριας όσο και η απόδοση του πίσω ηλεκτρικού μοτέρ αυξάνονται και αυτές με την σειρά τους κατά 10%, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί κατά πόσο διαφοροποιηθεί η συνολική ιπποδύναμη του μοντέλου αλλά και η ηλεκτρική του αυτονομία.
 
Η μάρκα για να βελτιώσει την οδηγική συμπεριφορά του μοντέλου στις δύσκολες επιφάνειες και σε περίπτωση που ο οδηγός θελήσει να οδηγήσει πιο επιθετικά, προσέθεσε επιλογές Snow και Sport αντίστοιχα στον εγκέφαλο του νέου κινητήριου συνόλου.

Στον τομέα της εμφάνισης, το ανανεωμένο Οutlander λαμβάνει νέα φωτιστικά σώματα LED, ελαφρώς ανανεωμένη γρίλια, μεγαλύτερο πίσω σπόιλερ και δίτονες 18άρες ζάντες αλουμινίου. Μέσα στην καμπίνα, οι αλλαγές περιορίζονται στα καινούριας σχεδίασης δερμάτινα καθίσματα, το νέο επιλογέα ταχυτήτων, τους αεραγωγούς για τα πίσω καθίσματα κ.α.

Η πλήρης παρουσίαση του θα γίνει τον επόμενο μήνα στην Γενεύη, δίπλα στο e-Evolution concept.

Toyota
Citroen