ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Ο κινητήρας αντικαταστάθηκε με έναν V8 Mercedes AMG SLK 55, 5,5 λίτρων, ο οποίος αποδίδει 360 άλογα

Το αυτοκίνητο προσαρμόστηκε στα δεδομένα της σύγχρονης εποχής και εξοπλίστηκε με ABS και ζώνες ασφαλείας

Η W11 αναμορφώθηκε από την γερμανική εταιρεία Mechatronik Engineering,

Αναπαλαιωμένη Mercedes W111

4.788 Επισκέψεις στο άρθρο (31/10/2017)

Μια μοναδικής αισθητικής Mercedes W111, κατασκευασμένη μεταξύ του 1961 και του 1971, αναμορφώθηκε από την Mechatroniκ Engineering, εταιρεία βελτίωσης με βάση το Πλαϊντελσχάιμ της Γερμανίας.

Η συγκεκριμένη W111 coupe, αναβαθμίστηκε τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά, φθάνοντας σε ένα ομολογουμένως άρτιο αποτέλεσμα. Αναλυτικότερα, ο κινητήρας αντικαταστάθηκε με έναν V8 Mercedes AMG SLK 55, 5,5 λίτρων, ο οποίος αποδίδει 360 άλογα.

Επίσης, η Mechatroniκ Engineering προσάρμοσε το αυτοκίνητο στα δεδομένα της σύγχρονης εποχής, εξοπλίζοντας το με σύστημα ABS, μοντέρνο σασι και απαραίτητες προδιαγραφές ασφαλείας, όπως ζώνες σε όλα τα καθίσματα, που στο αρχικό μοντέλο δεν υπήρχαν.
Εξωτερικά ο χαρακτήρας του πρωτότυπου έχει διατηρηθεί αυτούσιος, προσφέροντας την αίγλη και το κύρος που ανέδυαν τα πολυτελή αυτοκίνητα εκείνης της εποχής. Το χρώμα είναι φυσικά μαύρο, ενώ το δερμάτινο εσωτερικό του κινείται στην απόχρωση του Κονιάκ.

Τέλος, όπως είναι λογικό, όλη αυτή η πολυτέλεια μόνο φθηνά δεν θα μπορούσε να κοστίζει. Αντιθέτως για να την αποκτήσει κανείς θα πρέπει να ξοδέψει περίπου 400.000 ευρώ.  
 

Hyundai
ODIGOS AGORAS LINGLONG