Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Κατά 60% αυξημένες παρουσιάζονται και οι πωλήσεις των «καυτών» μοντέλων Fiesta ST, Focus ST, Focus RS, Mustang και GT.

Κατά 60% αυξημένες παρουσιάζονται και οι πωλήσεις των «καυτών» μοντέλων Fiesta ST, Focus ST, Focus RS, Mustang και GT.

Ανοδική πορεία για τη Ford

2.394 Επισκέψεις στο άρθρο (20/1/2017)

Ποια πρωτιά απέσπασε η Ford για το 2016 και πόσο τοις εκατό αυξήθηκαν οι πωλήσεις της επί ευρωπαϊκού εδάφους;

Οι πωλήσεις της Ford αυξήθηκαν κατά 5% το 2016, φτάνοντας σχεδόν τα 1,4 εκατομμύρια οχήματα στις 20 παραδοσιακές Ευρωπαϊκές αγορές, συμπεριλαμβανομένης και της χώρας μας, στις οποίες δραστηριοποιείται η μάρκα. Επιπλέον στις 50 αγορές της Ευρώπης σημειώθηκε αύξηση των πωλήσεων της τάξεως του 4%, ωστόσο το μερίδιο της στην αγορά παρέμεινε στο 7,7% στις 20 παραδοσιακές αγορές, ενώ έπεσε κατά 0,1% στις 50 αγορές.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 

Στα επαγγελματικά τώρα, χάρη στην αυξημένη ζήτηση για το Transit και τις εξαιρετικές πωλήσεις του Ranger η μάρκα θεωρείται από τις δημοφιλέστερες των επαγγελματικών οχημάτων στην Ευρώπη με μερίδιο αγοράς 13,2%, κάτι που την φέρνει και στην πρώτη θέση σε πωλήσεις επαγγελματικών.

Τέλος, οι όσον αφορά τα SUV της φίρμας οι πωλήσεις αυξήθηκαν κατά 31%, με κύριους συντελεστές της επιτυχίας το Kuga και το EcoSport, ενώ αξίζει να αναφερθεί πως οι ανώτερες εκδόσεις, όπως Titanium, Vignale, ST Line, ST και RS, αποτέλεσαν το 59% των πωλήσεων επιβατικών αυτοκινήτων Ford. Κατά 60% αυξημένες παρουσιάζονται και οι πωλήσεις των «καυτών» μοντέλων Fiesta ST, Focus ST, Focus RS, Mustang και GT.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Autotriti.gr
Citroen