Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Απαστράπτουσα στο «Golden Hall» η Ford Mustang Mach-E
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Απαστράπτουσα στο «Golden Hall» η Ford Mustang Mach-E

2.019 Επισκέψεις στο άρθρο (21/12/2021)

Η νέα Ford Mustang Mach-E θα είναι παρούσα στο εμπορικό κέντρο «Golden Hall» στο Μαρούσι, έως και τις 8 Ιανουαρίου 2022, δίνοντας παράλληλα τη δυνατότητα στους ενδιαφερόμενους να προγραμματίσουν το δικό τους test drive!

H Ford ηλεκτρίζει το «Golden Hall» με τη νέα Mustang Mach-E

Τη δυνατότητα να δουν από κοντά τη νέα, αμιγώς ηλεκτρική Ford Mustang Mach-E θα έχουν για όλη την εορταστική περίοδο έως και τις 8 Ιανουαρίου 2022, οι επισκέπτες του γνωστού πολυκαταστήματος «Golden Hall» στο Μαρούσι. Οι επισκέπτες πέραν της δυνατότητας να δουν από κοντά την ηλεκτρική ναυαρχίδα της Ford, θα μπορούν επίσης να ενημερωθούν τόσο για τις δυνατότητες όσο και για τις κορυφαίες τεχνολογικές περγαμηνές του αυτοκινήτου, το οποίο σηματοδοτεί ως μοντέλο μια νέα, συναρπαστική εποχή για την Ford με σημείο αναφοράς τις επιδόσεις με κίνηση μηδενικών εκπομπών.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Δυνατότητα προγραμματισμού test drive

Σε μία ειδικά διαμορφωμένη πλατφόρμα που θα βρίσκεται στο ισόγειο (πλατεία LEGO) του «Golden Hall» και με τη βοήθεια εξειδικευμένου προσωπικού της Ford, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τα χαρακτηριστικά της νέας Mustang Mach-E και τους τρόπους φόρτισης του αυτοκινήτου, ενώ παράλληλα θα δίνεται σε όλους τους ενδιαφερόμενους η δυνατότητα να προγραμματίσουν το δικό τους test drive με το ηλεκτρικό «pony» της εταιρείας στο Επίσημο Δίκτυο Ford.

Ωράριο λειτουργίας

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν το stage της Ford στο «Golden Hall», στο οποίο πρωταγωνιστεί η τετρακίνητη Mustang Mach-E AWD 75kWh με 269 άλογα σε κόκκινο χρώμα (Rapid Red), ενώ μπορούν να ενημερωθούν γύρω απ΄ το αυτοκίνητο και την ηλεκτροκίνηση από εξειδικευμένο προσωπικό τις παρακάτω ημέρες και ώρες:
 
Καθημερινές: 16:30 – 21:30
Σάββατο 18 & Κυριακή 19/12: 11:00 – 19:00
Παρασκευή 24/12 (παραμονή Χριστουγέννων): 10:00 – 18:00
Παρασκευή 31/12 (παραμονή Πρωτοχρονιάς): 10:00 – 18:00 Συνέχεια του άρθρου >>>
Toyota
Autotriti.gr