Απεργία για τα Τέμπη: Κυκλοφοριακό έμφραγμα σε όλη την Ελλάδα

Απεργία για τα Τέμπη: Κυκλοφοριακό έμφραγμα σε όλη την Ελλάδα

1.624 Επισκέψεις στο άρθρο (27/2/2024)

- Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας λόγω διαδηλώσεων
- Κλειστό 24ώρες τραίνο, μετρό, τραμ, τα λεωφορεία και τρόλεϊ θα λειτουργήσουν 9:00-21:00
- Συμμετέχουν και οι οδηγοί ταξί στις κινητοποιήσεις
- Δεμένα τα πλοία, σταματάνε οι προσγειώσεις αεροπλάνων

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας λόγω διαδηλώσεων

Δύσκολη αναμένεται να είναι η μετακίνηση στην Αθήνα, αύριο 28 Φεβρουαρίου, ύστερα από την προκήρυξη 24ωρης απεργίας από την ΑΔΕΔΥ για την συμπλήρωση ενός χρόνου από το δυστύχημα στα Τέμπη. Στην απεργία θα συμμετάσχουν οι οδηγοί λεωφορείων και τρόλεϊ, οι εργαζόμενοι του ΗΣΑΠ και του Προαστιακού, οι εργαζόμενοι στα λιμάνια, οι οδηγοί ταξί καθώς και οι ελεγκτές της εναέριας κυκλοφορίας. Ταυτόχρονα η Ελληνική Αστυνομία θα προχωρήσει σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω των προγραμματισμένων διαδηλώσεων στο κέντρο της Αθήνας.

Κλειστό 24ώρες τραίνο, μετρό, τραμ, τα λεωφορεία και τρόλεϊ θα λειτουργήσουν 9:00-21:00

Οι εργαζόμενοι σε μετρό, ΗΣΑΠ, τραμ και προαστιακό θα συμμετέχουν στην 24ωρη απεργία που σημαίνει ότι κανένα από τα παραπάνω μέσα δεν θα λειτουργήσει αύριο, 28 Φεβρουαρίου, καθ΄ όλη την διάρκεια της ημέρας. Τα λεωφορεία και τα τρόλεϊ  παρότι θα συμμετάσχουν στην απεργία θα κινούνται κανονικά μεταξύ 9:00 π.μ. και 21:00.

Συμμετέχουν και οι οδηγοί ταξί στις κινητοποιήσεις

Ήδη από σήμερα, Τρίτη 27 Φεβρουαρίου, οι οδηγοί ταξί έχουν τραβήξει χειρόφρενο. Οι οδηγοί θα συνεχίσουν την απεργία τους μέχρι και αύριο που σημαίνει ότι δεν θα κυκλοφορούν ταξί αύριο, Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου.

Δεμένα τα πλοία, σταματάνε οι προσγειώσεις αεροπλάνων

Στην απεργία θα συμμετάσχουν και οι εργάτες στα πλοία και τα λιμάνια της Ελλάδας που σημαίνει ότι όλα τα πλοία θα παραμείνουν δεμένα εν όψη των αυριανών διαδηλώσεων. Ταυτόχρονα απεργία κήρυξαν και οι Ελεγκτές Εναέριας Κυκλοφορίας με αποτέλεσμα κανένα αεροπλάνο να μην προσγειωθεί αύριο στα αεροδρόμια της Ελλάδας.

CORAL GAS KALOKAIRI
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ