ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Η έκρηξη της μπαταρίας του Model S έγινε επικίνδυνη και για τους διασώστες.

Η έκρηξη της μπαταρίας του Model S έγινε επικίνδυνη και για τους διασώστες.

Απίστευτη φωτιά από Model S

3.842 Επισκέψεις στο άρθρο (4/11/2016)

Τρομακτικές εικόνες μετά από τη συντριβή ενός Tesla Model S. Δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωής τους, ενώ η μπαταρία του αυτοκινήτου απείλησε και τους πυροσβέστες που έσπευσαν να βοηθήσουν.

Ένα ηλεκτροκίνητο Tesla Model S καταστράφηκε ολοσχερώς, όταν ξέφυγε από το δρόμο και έπεσε σε δέντρο, εξαιτίας και της υψηλής ταχύτητας που είχε αναπτύξει, σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές στην Indianapolis των ΗΠΑ.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Οδηγός του ήταν μία 27χρονη γυναίκα, η οποία και έχασε ακαριαίως τη ζωή της, ενώ στο νοσοκομείο απεβίωσε και ο 44χρονος συνοδηγός της.
 
Αυτόπτης μάρτυρας ανέβασε βίντεο από το σημείο του ατυχήματος λίγο αργότερα, στο οποίο οι πυροσβέστες προσπαθούν να αντιμετωπίσουν την τεράστια φωτιά που προκλήθηκε από την έκρηξη της μπαταρίας του αυτοκινήτου.
Σύμφωνα με τις μαρτυρίες μάλιστα, κύτταρα από τη μπαταρία ιόντων λιθίου υψηλής τάσης, έμοιαζαν με «βλήματα» που πυροδοτήθηκαν εναντίον των διασωστών, ενώ χρειάστηκαν τεράστιες ποσότητες νερού για την αντιμετώπιση της φωτιάς
 
Οι αστυνομικές αρχές πάντως, υποστήριξαν ότι σε κάθε σύγκρουση οχήματος, είτε πρόκειται για βενζίνης, ή υβριδικά ή αμιγώς ηλεκτρικά όπως το Tesla είναι, υπάρχει πάντα η πιθανότητα για έκρηξη σαν αυτή του Model S.
 
Από την πλευρά της Tesla, όταν ρωτήθηκε ο υπεύθυνος Τύπου, δεν σχολίασε κάτι σχετικό παρά μόνο παρέπεμψε στις παραπάνω δηλώσεις των αρχών.  

Δείτε το βίντεο από την έκρηξη της μπαταρίας:

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

FORD
GIATI EXOUSIODOTHMENO