Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Από 13.440 ευρώ το ανανεωμένο Toyota Starlet στη Νότια Αφρική
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Από 13.440 ευρώ το ανανεωμένο Toyota Starlet στη Νότια Αφρική

9.358 Επισκέψεις στο άρθρο (26/5/2022)

Το Starlet συνεχίζει να προσφέρεται από την Toyota στην αγορά της Nότιας Αφρικής με την βοήθεια της Suzuki και μετά την ανανέωσή του κοστίζει 13.440 ευρώ.

Λανσαρίστηκε το ανανεωμένο Toyota Starlet

To εμπορικό λανσάρισμα του ανανεωμένου Starlet στην αγορά της Νότιας Αφρικής ανακοίνωσε η Toyota, με τις τιμές του να ξεκινούν από τις 13.400 ευρώ. Το όνομα Starlet επέστρεψε στην γκάμα της μάρκας πριν από περίπου δύο χρόνια, έστω και αν το αυτοκίνητο είναι ουσιαστικά ένα Suzuki Baleno με διαφορετικό bodykit.

Η αναβίωση του Starlet ήταν αποτέλεσμα της συνεργασίας της Toyota με την Suzuki που προβλέπει μεταξύ άλλων πως η Τοyota θα μοιραστεί την υβριδική της τεχνολογία με την Suzuki, με την άλλη πλευρά να προσφέρει δύο compact οχήματα και την άδεια να χρησιμοποιήσει τους κινητήρες της στα ευρωπαϊκά της μοντέλα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Πιο hi-tech από πριν, πλήρως ανασχεδιασμένο

Το ανανεωμένο Starlet ξεχωρίζει σε σχέση με πριν χάρη στην ανασχεδιασμένη του γρίλια, τα νέα του φωτιστικά σώματα μπροστά και πίσω, τους διαφορετικούς προφυλακτήρες και τις νέες 16άρες ζάντες αλουμινίου. Όσον αφορά στο εσωτερικό, το φρεσκαρισμένο Starlet εξοπλίζεται με μια νέα οθόνη αφής για το σύστημα infotainment μεγέθους 7 έως 9 ίντσες που είναι συμβατή με Apple CarPlay και Android Auto, ενώ ο εξοπλισμός περιλαμβάνει επίσης αυτόματο σύστημα κλιματισμού, ηλεκτρικούς και αναδιπλούμενους καθρέπτες, USB θύρες, πίσω σένσορες παρκαρίσματος, Hill Assist Control και μια πλήρη σουίτα από συστήματα ασφαλείας και υποβοήθησης οδήγησης. Περιέργως, η Toyota ισχυρίζεται πως  το ανανεωμένο Starlet προσφέρει περισσότερους χώρους για τους πίσω επιβάτες θυσιάζοντας ωστόσο λίγο χώρο σε χώρο αποσκευών (το πορτ-μπαγκάζ χωράει τώρα μόνο 314 λίτρα από 345 που ήταν πριν).

105 ατμοσφαιρικοί ίπποι, καίει 5,4 λτ./100χλμ

Κάτω από το καπό υπάρχει μόνο μία επιλογή και συγκεκριμένα ένας ατμοσφαιρικός 1.500άρης κινητήρας απόδοσης 105 ίππων και 138 Nm ροπής που συνεργάζεται με ένα 5άρι μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων ή ένα αυτόματο 4 σχέσεων. Με το χειροκίνητο κιβώτιο, το ανανεωμένο Starlet πετυχαίνει το 0-100 σε 11,2 δευτερόλεπτα, με την Toyota να ανακοινώνει μέση κατανάλωση 5,4 λίτρα/100χλμ.

Συνέχεια του άρθρου >>>
Hyundai
NISSAN