Από 25.900 ευρώ στην Ελλάδα το Citroen C5 Aircross

Από 25.900 ευρώ στην Ελλάδα το Citroen C5 Aircross

4.378 Επισκέψεις στο άρθρο (9/1/2024)

- Ετοιμοπαράδοτο το μοντέλο στις αντιπροσωπείες της Citroen.
- Από 25.900 ευρώ στη βασική έκδοση You.
- Ανετο εσωτερικό με συρόμενα πίσω καθίσματα και 8άρα οθόνη.
- Βενζίνη, diesel και PHEV έως 225 άλογα.

Ετοιμοπαράδοτο το μοντέλο στις αντιπροσωπείες της Citroen

Δυναμικό μπάσιμο κάνει στο 2024 το Citroen C5 Aircross, το οποίο προσφέρεται στη χώρα μας ετοιμοπαράδοτο και με νέα τιμή, που ξεκινά από 25.900 ευρώ. Το γαλλικό οικογενειακό SUV προσφέρεται με πολλές επιλογές κινητήρων (βενζίνη, diesel και Plug-in υβριδικό) συνδυάζοντας την υψηλή τεχνολογία με την απρόσκοπτή άνεση, η οποία αποτελεί σήμα κατατεθέν της μάρκας.

Από 25.900 ευρώ στη βασική έκδοση You

Το Citroen C5 Aircross είναι άμεσα διαθέσιμο στο επίσημο δίκτυο διανομέων της Citroen σε όλη την Ελλάδα, συνοδευόμενο από 5 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση και 5 χρόνια δωρεάν οδική βοήθεια. Η τιμή των 25.900 ευρώ αφορά το μοντέλο στην εισαγωγική εξοπλιστική έκδοση, You, στην οποία μπορούμε να βρούμε μεταξύ άλλων την ανάρτηση Citroen Advanced Comfort με Progressive Hydraulic Cushions, που αυξάνει στο μέγιστο την άνεση κατά τη διάρκεια των διαδρομών. Από κει και πέρα, άλλα χαρακτηριστικά της βασικής έκδοσης είναι ο διζωνικός κλιματισμός, οι ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών, αλλά και το Pack Safety, που περιλαμβάνει πληθώρα συστημάτων υποστήριξης και ασφάλειας.

Ανετο εσωτερικό με συρόμενα πίσω καθίσματα

Στο εσωτερικό το Citroen C5 Aircross χαρακτηρίζεται από ευρύχωρα καθίσματα Advanced Comfort τα οποία διαθέτουν ενισχυμένο αφρό υψηλής πυκνότητας, εξασφαλίζοντας  αναπαυτικό κάθισμα. Στο πίσω μέρος τα τρία ανεξάρτητα καθίσματα είναι συρόμενα κατά 150 χιλιοστά, πλήρως αναδιπλούμενα και με ρύθμιση πλάτης σε 5 θέσεις. Όταν διπλωθούν διαμορφώνουν το χώρο αποσκευών σε θέση να φιλοξενήσει 1.630 λίτρα. Η αρχική έκδοση, You είναι εξοπλισμένη με οθόνη 8 ιντσών για το σύστημα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης. Από κει και πέρα, στα υψηλότερα εξοπλιστικά στρώματα κάνει την εμφάνισή της η έγχρωμη οθόνη 10 ιντσών.

Βενζίνη, diesel και PHEV έως 225 άλογα

Το Citroen C5 Aircross διαθέτει ολοκληρωμένη γκάμα κινητήρων που αποτελείται από κινητήρες βενζίνης, diesel, που συνδυάζονται με χειροκίνητο ή αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, ενώ υπάρχει και Plug-In Hybrid έκδοση. Η ισχύς του κυμαίνεται από 130 έως 225 άλογα.  

Συνέχεια του άρθρου >>>
Toyota
SEAT