Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Ο Alexander Selipanov είναι ο Ρώσος που σχεδίασε την Bugatti Chiron. Από εδώ και στο εξής θα είναι Chief Designer στο Global Genesis Advanced Studio της Γερμανίας.

Ο Alexander Selipanov είναι ο Ρώσος που σχεδίασε την Bugatti Chiron. Από εδώ και στο εξής θα είναι Chief Designer στο Global Genesis Advanced Studio της Γερμανίας.

Από τη Bugatti στη Genesis

3.258 Επισκέψεις στο άρθρο (14/12/2016)

Ο Ρώσος Alexander Selipanov είναι μόλις 33 χρόνων και έχει προλάβει να συμμετάσχει στη σχεδίαση της Lamborghini Huracan και κυρίως να έχει βάλει την υπογραφή του στην Bugatti Chiron. Σειρά έχει η πρόκληση της ανερχόμενης στα πολυτελή, Genesis, του ομίλου Hyundai.

Ο Alexander «Sasha» Selipanov, ο άνθρωπος δηλαδή που σχεδίασε την Bugatti Chiron, θα είναι ο νέος αρχισχεδιαστής (Chief Designer) στο κέντρο της Genesis στη Γερμανία, το Global Genesis Advanced Studio.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Θα απευθύνεται απευθείας στον Luc Donckerwolke, τον επικεφαλής σχεδίασης (Head of Genesis Design) της πολυτελούς αυτόνομης φίρμας του ομίλου της Hyundai. Θα βοηθάει στην ανάπτυξη μελλοντικών προϊόντων, όπως ένα πολυτελές ηλεκτρικό μοντέλο, αλλά και ενός sports car.
 
Ο ίδιος ο Selipanov εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για αυτό το νέο κεφάλαιο της καριέρας του, ενώ μίλησε και για την πρόκληση να δουλέψει με μία ανερχόμενη φίρμα. Παράλληλα δεν παρέλειψε να δηλώσει πως του γίνεται η τιμή να είναι μέρος στη δημιουργία μιας πολυτελούς φίρμας, κομμάτι της ιστορίας της, κάτι που είναι σπάνιο. 
Στο σημείο αυτό, σας υπενθυμίζουμε πως πριν έναν περίπου μήνα, σας είχαμε δείξει το όραμα του Selipanov για μια μελλοντική Porsche 911. Ο 33 χρόνων Ρώσος Sasa πήρε πτυχίο το 2015 στη σχεδίαση μεταφορών από το Art Center College of Design της Καλιφόρνιας.
 
Εκτός από την Bugatti Chiron, έχει φτιάξει και την πρωτότυπη Bugatti Vision Gran Turismo, ενώ από το 2014 ως το 2016 ήταν Head of Exterior Design της Bugatti. Πριν από αυτά, το 2010 ήταν μέλος της ομάδας που σχεδίασε εξωτερικά την Lamborghini Huracan.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Autotriti.gr
EURONCAP MAXUS