Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Από την Σκωτία το καλύτερο ηλεκτρικό 4Χ4 στον κόσμο;
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Από την Σκωτία το καλύτερο ηλεκτρικό 4Χ4 στον κόσμο;

2.851 Επισκέψεις στο άρθρο (17/11/2022)

Το νέο ευρωπαϊκό σκληροτράχηλο SUV, Munro MK_1, θα παρουσιαστεί στις 5 Δεκεμβρίου, με την σκωτσέζικη εταιρεία να υπόσχεται πάρα πολλά για το νέο ηλεκτρικό SUV!

Το θεωρούν το πιο ικανό ηλεκτρικό 4×4

Το πιο ικανό πλήρως ηλεκτρικό 4×4 αυτοκίνητο στον κόσμο υπόσχεται να παρουσιάσει στις 5 Δεκεμβρίου η Munro Vehicles. Η σκωτσέζικη εταιρεία έχει προγραμματίσει για τότε τα αποκαλυπτήρια του Munro MK_1, που συν τοις άλλοις έχει ως στόχο του να προσελκύσει τους λάτρεις του off-road καθώς και πολλούς φορείς που δραστηριοποιούνται στους τομείς των κατασκευών, γεωργίας, εξόρυξης και δασοκομίας.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

381 ίππους και αυτονομία για 270 χλμ.

Το Munro MK_1 θα έχει έναν, στιβαρό, ογκώδη και τετραγωνισμένο σχεδιασμό. Η εταιρεία θα ανακοινώσει πλήρεις λεπτομέρειες τον επόμενο μήνα, αλλά οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως θα εξοπλίζεται από μπαταρία 80,1 kWh και ένα μόνιμο σύστημα τετρακίνησης με 381 ίππους, 700 Nm ροπής και αυτονομία για 270 χιλιόμετρα. Το θηριώδες off-road αναμένεται να έχει δυνατότητα γρήγορης φόρτισης 100 kW, που θα επιτρέπει στην μπαταρία να φορτίσει από το 15% σε 80% σε περίπου 36 λεπτά.

Ικανό για off-road διαδρομές

Το Munro MK_1 για να μπορεί να κινείται με μεγαλύτερη άνεση εκτός δρόμου λέγεται πως θα έχει γωνίες προσέγγισης και διαφυγής 88 μοιρών και 70 μοιρών, αντίστοιχα. Το ωφέλιμο φορτίο που θα μπορεί να μεταφέρει θα φτάνει τον έναν τόνο, ενώ η ικανότητα ρυμούλκησης τα 3.500 κιλά.

Συνέχεια του άρθρου >>>
Toyota
LINGLONG DIAGONISMOS