ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

«Ακέφαλη» έμεινε η Audi καθώς ο Διευθύνων Σύμβουλος της μάρκας, Rupert Stadler απαλλάχθηκε από τα καθήκοντά του.

Αποδέσμευσε τον CEO της Audi ο όμιλος VW

1.994 Επισκέψεις στο άρθρο (3/10/2018)

«Ακέφαλη» έμεινε η Audi καθώς ο Διευθύνων Σύμβουλος της μάρκας, Rupert Stadler απαλλάχθηκε από τα καθήκοντά του.

Στην απόφαση να βάλει τέλος  στη συνεργασία που είχε με τον Διευθύνων Σύμβουλο της Audi, Rupert Stadler, προχώρησε ο όμιλος Volkswagen, μία κίνηση η οποία έρχεται ως απόρροια της ποινικής έρευνας για συμμετοχή του τελευταίου στο σκάνδαλο με τις εκπομπές ρύπων της VW (dieselgate).
 
Μάλιστα εκτός από τη θέση του CEΟ, ο Stadler εγκαταλείπει και τη θέση του μέλους του   διοικητικού συμβουλίου του ομίλου Volkswagen, μία απόφαση η οποία έχει άμεση ισχύ, όπως γνωστοποίησε σε δήλωση του το VW Group.
Μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί ο αντικαταστάτης του Stadler, ωστόσο το κενό του θα καλύψει προσωρινά ο διευθυντής πωλήσεων Bram Schot, χωρίς ωστόσο να υπάρχει κάποια πληροφορία σχετικά με τον επικρατέστερο, που θα αναλάβει τα ηνία της premium μάρκας του ομίλου.
 
Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως τόσο η VW όσο και η Audi είπαν ότι ο Stadler θεωρείται αθώος, μέχρι να αποδειχτεί κάτι διαφορετικό, ενώ στη δήλωση του γερμανικού ομίλου την Τρίτη έγινε λόγος πως ο Stadler αναχωρεί επειδή δεν είναι σε θέση να εκπληρώσει τα καθήκοντά του ως μέλος του διοικητικού συμβουλίου και επιθυμεί να επικεντρωθεί στην υπεράσπισή του.

FORD
NEXEN NFERA PRIMUS