Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
2 φωτογραφίες »

Αυτό είναι το λογότυπο της Stellantis.

Αποκαλύφθηκε το επίσημο λογότυπο της Stellantis

4.396 Επισκέψεις στο άρθρο (10/11/2020)

Τα επίσημα αποκαλυπτήρια του λογότυπου της Stellantis, της νέας εταιρείας που δημιουργήθηκε από τη συγχώνευση της PSA με την FCA, πραγματοποιήθηκαν.


Έχει περάσει περισσότερο από ένας χρόνος όταν ο Όμιλος PSA και η Fiat Chrysler Automobiles ανακοίνωσαν τη συγχώνευση τους, δημιουργώντας μία από τις μεγαλύτερες αυτοκινητοβιομηχανίες στον κόσμο. Το όνομα Stellantis αποκαλύφθηκε επίσημα τον Ιούλιο του τρέχοντος έτους και τώρα η εταιρεία έκανε το ντεμπούτο του στο νέο λογότυπό της.
 
Η λέξη Stellantis προέρχεται από το λατινικό ρήμα «stello», που υποδεικνύει κάτι το οποίο φωτίζεται με αστέρια. Σύμφωνα με όσα ανέφεραν οι άνθρωποι της εταιρείας, η οπτική παρουσίαση του νέου λογότυπου φέρει «το πνεύμα της αισιοδοξίας, της ενέργειας και της ανανέωσης» και συμβολίζει «μία διαφορετική και καινοτόμα εταιρεία αποφασισμένη να είναι ένας από τους νέους ηγέτες στην επόμενη εποχή της βιώσιμης κινητικότητας».
 
Το επίσημο λογότυπο της Stellantis έρχεται ως το επόμενο λογικό βήμα στη διαδικασία οριστικοποίησης της συγχώνευσης μεταξύ των δύο πολυεθνικών κατασκευαστών. Τα τελικά νομικά μέτρα θα πρέπει να ληφθούν έως το τέλος του πρώτου τριμήνου του 2021 και να περιλαμβάνουν την έγκριση τόσο των μετόχων της PSA όσο και της FCA στις αντίστοιχες έκτακτες γενικές συνελεύσεις τους.
 
Αξίζει να σημειωθεί πως σύμφωνα με πρόσφατα ρεπορτάζ από ξένα μέσα, μόλις ολοκληρωθεί η συγχώνευση των δύο εταιρειών, η νεοσύστατη αυτοκινητοβιομηχανία θα μπορούσε να απορρίψει ορισμένα από τα μοντέλα που διατίθενται επί του παρόντος από τις μάρκες που ανήκουν στους δύο ομίλους.
 
Η Stellantis θα γίνει η τέταρτη μεγαλύτερη αυτοκινητοβιομηχανία στον κόσμο με 13 επιπλέον διαφορετικές μάρκες στο ενεργητικό της, οι οποίες μέχρι στιγμής αναφέρεται πως θα συνεχίσουν όλες να λειτουργούν κανονικά και μετά την ολοκλήρωση της συγχώνευσης.

TI YOKOHAMA AGORAZO
VW