Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Πλήρως ανθακονημάτινο το αμάξωμα του αγωνιστικού Honda NSX GT3.
6 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Πλήρως ανθακονημάτινο το αμάξωμα του αγωνιστικού Honda NSX GT3.

Αποκάλυψη Honda NSX GT3

6.045 Επισκέψεις στο άρθρο (8/7/2016)

Οι πρώτες εικόνες του Honda NSX GT3, μέσα από την πίστα, ήρθαν στο φως της δημοσιότητας και σας τις παρουσιάζουμε. Δείτε όλες τις τελευταίες πληροφορίες για το αγωνιστικό μοντέλο της ιαπωνικής φίρμας.

Η επίσημη παρουσίαση του Honda (εκτός αν προτιμάτε Acura) NSX GT3 είχε πραγματοποιηθεί στο σαλόνι αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης, τον περασμένο Μάρτιο, αλλά τίποτα και κανείς δεν περίμενε κάτι τόσο εντυπωσιακό σε σχέση το ομολογουμένως «επιθετικό» σε εμφάνιση πρωτότυπο μοντέλο της παρουσίασης, στο περίπτερο της Acura.
Οι πρώτες εικόνες του Honda NSX GT3 έρχονται μέσα από την πίστα, όπου σύμφωνα με τα όσα λέει η μάρκα, βρίσκεται σε στάδιο δοκιμών και εξέλιξης, και αποκαλύπτουν το πλήρως ανθακονημάτινο αμάξωμα του, αλλά και τις βελτιώσεις που του έχουν γίνει στο κομμάτι της αεροδυναμικής και κάνουν το NSX GT3 ακόμα πιο «άγριο» σε εμφάνιση.
Υπενθυμίζουμε πως το αγωνιστικό της Honda, όπως υποδηλώνει και το όνομά του, συμμορφώνεται με τους κανονισμούς της FIA για την GT3 κατηγορία, εν τούτοις η εξέλιξή του δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα και αναμένεται να λάβει ομολογοποίηση το προσεχές φθινόπωρο, ώστε να συμμετάσχει στο αμερικάνικο πρωτάθλημα το 2017.
Τέλος, αξίζει να αναφερθεί ότι υπεύθυνο για την εξέλιξη του αγωνιστικού NSX είναι το τμήμα Honda Performance, ενώ η «καρδιά» που χτυπάει κάτω από το ανθακονημάτινο αμάξωμα είναι ο twin-turbo V6 κινητήρας των 3,5 λίτρων, χωρίς όμως το υβριδικό σύστημα που συνοδεύει το «απλό» NSX, ενώ το μηχανικό σύνολο έρχεται να συμπληρωθεί από ένα μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων 6 ταχυτήτων, σε αντίθεση με το αυτόματο 9άρι του μοντέλου παραγωγής. Συνεπώς, μιλάμε για ένα αυστηρά πισωκίνητο και όχι τετρακίνητο όπως το μοντέλο παραγωγής αυτοκίνητο.

Οι πληροφορίες θέλουν τη Honda να εξελίσσει το μοντέλο της με δοκιμές στην πίστα.

Οι πληροφορίες θέλουν τη Honda να εξελίσσει το μοντέλο της με δοκιμές στην πίστα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

fiat
OPEL