Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
4 φωτογραφίες »

Αποκαλυπτήρια για το νέο μονοθέσιο της Ferrari

3.350 Επισκέψεις στο άρθρο (10/3/2021)

Η Ferrari SF21 μπορεί να είναι βαμμένη στα κόκκινα αλλά αυτή την φορά, το λογότυπο του μεγάλου χορηγού της ομάδας «ντύθηκε» στα πράσινα...


Στα αποκαλυπτήρια του νέου της μονοθέσιου για την φετινή χρονιά προχώρησε η Scuderia Ferrari, με την ομάδα να φιλοδοξεί να επιστρέψει ανάμεσα στους διεκδικητές του τίτλου, ώστε να έρθουν ξανά τα χαμόγελα στα γραφεία της στο Maranello.

H Ferrari πραγματοποίησε πέρσι την χειρότερη χρονιά της στο πρωτάθλημα από το 1980, καθώς τερμάτισε στην έκτη θέση της βαθμολογίας των Κατασκευαστών πίσω από τις Mercedes, Red Bull, McLaren, Renault και Racing Point.

Για να επιστρέψει στην διεκδίκηση των τίτλων, η Ferrari ανακοίνωσε πως το νέο μονοθέσιο θα εξοπλίζεται με το νέο 066 κινητήριο σύνολο που «θα βελτιώσει την ταχύτητα του μονοθέσιου στις ευθείες». Επιπλέον, η Ferrari έφερε τον Carlos Sainz στο πλάι του Charles Leclerc για να αντικαταστήσει τον Sebastian Vettel, με τον οποίον οι σχέσεις είχαν υποστεί σοβαρά πλήγματα.

Το μονοθέσιο έχει όνομα SF21 και φυσικά είναι βαμμένο με παραδοσιακό χρώμα της Ferrari, το κόκκινο. Πιο χαμηλά, κατά μήκος του μονοθέσιου βλέπουμε πως το μαύρο έχει έντονή παρουσία, ενώ το έμβλημα του μεγάλου της χορηγού «Mission Winnow» είναι βαμμένο σε πράσινο χρώμα και σίγουρα ξεχωρίζει.

Η SF91 θα κάνει τους πρώτους της γρήγορους γύρους στις 12-14 Μαρτίου στο Bahrain κατά την διάρκεια των πρώτων δοκιμαστικών, πριν ξεκινήσει και επίσημα η νέα σεζόν.
 

Mercedes
Fia