Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

To Nissan GT-R Nismo.

Αποχωρούν από την Ευρώπη τα GT-R και 370Z;

2.073 Επισκέψεις στο άρθρο (19/5/2020)

Η Nissan σκοπεύει να ανακοινώσει ένα νέο επενδυτικό πρόγραμμα που αναμένεται να ακολουθήσει, και σύμφωνα με φημολογία των μέσων του εξωτερικού αυτό ίσως να εμπεριέχει το κόψιμο κάποιων σπορ μοντέλων για την αγορά της Ευρώπης όπως το 370Ζ και το GT-R.


Η Nissan σκοπεύει να ανακοινώσει το νέο πλάνο που θα ακολουθήσει στις 28 Μαΐου, το οποίο αναμένεται να έχει αναπροσαρμοσμένα οικονομικά στοιχεία προκειμένου να μειωθεί το κόστος της εταιρείας χωρίς ωστόσο να διαταραχθεί η συνοχή της εταιρείας. Ήδη έχει γίνει γνωστό πως κινούμενος σε αυτή την κατεύθυνση, ο ιαπωνικός κολοσσός θα προχωρήσει σε σταδιακή κατάργηση της Datsun, αναβαθμίζοντας παράλληλα την Infiniti.
 
Σήμερα το Reuters επικαλούμενο νέες πηγές αναφέρει εκ νέου πως η Nissan θα ανανεώσει τις ευρωπαϊκές της δραστηριότητες για να επικεντρωθεί σε crossover και εμπορικά οχήματα. Ωστόσο αυτή η αλλαγή ενδέχεται να φέρει το τέλος κάποιων μοντέλων όπως για παράδειγμα των 370Ζ και GT-R. Στον αντίποδα ένα νέα ηλεκτρικό crossover βασισμένο στο πρωτότυπο Ariya αναμένεται να είναι ένα νέο μοντέλο στη σύνθεση της μάρκας.
 
Παράλληλα τα ίδια δημοσιεύματα κάνουν λόγο για αυξημένη συνεργασία μεταξύ της Nissan και της Renault, προκειμένου οι δύο εταιρείες να αναπτύξουν τα μελλοντικά τους οχήματα τους με το λιγότερο δυνατό κόστος. Ένα ακόμα θετικό που μπορεί να προκύψει αν ακολουθηθεί αυτή η διαδικασία, θα είναι πως αμφότερες θα έχουν τη δυνατότητα να μοιραστούν την παραγωγική ικανότητα.  
 
Περισσότερα και επίσημα στοιχεία θα γίνουν γνωστά στις 28 Μαΐου.  

CORAL GAS NIKHTHS OIKONOMIAS
MB PRO AFTER SALES HROES KALOKAIRIOY