Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
2 φωτογραφίες »

Το νέο Tesla Roadster.

Αργεί ο ερχομός του Tesla Roadster

2.330 Επισκέψεις στο άρθρο (2/9/2021)

Το ηλεκτρικό Roadster παρουσιάστηκε το 2017 αλλά το πιθανότερο είναι να το δούμε στην αγορά το 2023, δηλαδή έξι χρόνια αργότερα.

Έχουν περάσει αρκετά χρόνια από τότε που ο Elon Musk παρουσίασε το δεύτερης γενιάς Tesla Roadster, υποστηρίζοντας πως θα είναι έτοιμο να μπει σε παραγωγή το 2020. Έπειτα, φαίνεται πως η ημερομηνία της πλήρους αποκάλυψής του μετατέθηκε για το 2022 λόγω των δυσκολιών που προέκυψαν από την πανδημία.

Το νέο Tesla Roadster.

Το νέο Tesla Roadster.

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »


Με ένα νέο post στο Twitter ωστόσο, ο Musk αποκάλυψε πως το νέο Roadster θα είναι έτοιμο να κάνει το εμπορικό του λανσάρισμα το 2023. Ο Musk αναγνώρισε το γεγονός πως το 2021 ήταν ένα δύσκολο έτος για την εταιρεία λόγω της έλλειψης μικροτσίπ, ακόμα και εάν στην αρχή, η Tesla φαινόταν πως αντιμετώπιζε τις όποιες ελλείψεις πολύ πιο αποτελεσματικά σε σχέση με άλλες φίρμες. Οι πωλήσεις των αυτοκινήτων Tesla το 2021 ήταν άλλωστε αυξημένες σε σχέση με την πλειοψηφία των υπόλοιπων εταιρειών κατασκευής αυτοκινήτων.

Το Tesla Roadster ωστόσο δεν είναι το μόνο μοντέλο της φίρμας που θα καθυστερήσει να έρθει στην αγορά, αφού ο ερχομός του Cybertruck έχει πάει πίσω επίσης. Το ηλεκτρικό pick-up μάλιστα αναμένεται να σημειώσει σημαντικές πωλήσεις στην Βόρεια Αμερική και για αυτό η Tesla θέλει να το βγάλει στην αγορά όσο το δυνατόν πιο σύντομα.

Εάν όντως το Tesla Roadster βγει στην αγορά το 2023, αυτό θα συνεπάγεται πως θα έχουν περάσει έξι ολόκληρα χρόνια από την στιγμή της παρουσίασής του. Αυτό σημαίνει πως, ίσως, το αυτοκίνητο θα έχει σημαντικές διαφορές με αυτό που παρουσιάστηκε το 2017.
 

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Mercedes
CORAL GAS NIKHTHS OIKONOMIAS