ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Aston Martin DB12 Goldfinger 18 καρατίων προς τιμήν του James Bond

1.022 Επισκέψεις στο άρθρο (15/10/2024)
Aston Martin DB12 Goldfinger 18 καρατίων προς τιμήν του James Bond
8 Φωτογραφίες »

- Η αγγλική μάρκα δημιούργησε νέα ειδική έκδοση για τη DB12
- Έχει εξωτερικές λεπτομέρειες αφιερωμένες στην DB5 της ταινίας
- Διαθέτει χρυσή κεντρική κονσόλα και δερμάτινα καθίσματα
- Εξοπλίζεται με V8 κινητήρα Mercedes και θα φτάνει τα 680 PS

Η αγγλική μάρκα δημιούργησε νέα ειδική έκδοση για τη DB12

Η Aston Martin γιορτάζει τα 60α γενέθλια της ταινίας James Bond Goldfinger, δημιουργώντας μια σπέσιαλ έκδοση της DB12. H νέα ειδική έκδοση της DB12 αποκαλύφθηκε πριν μια εβδομάδα και από τις φωτογραφίες της φαίνεται, ότι αποδίδει φόρο τιμής στη θρυλική DB5 του ¶γγλου πράκτορα. Κάπου εδώ πρέπει να αναφερθεί, ότι θα κυκλοφορήσουν μόνο 60 μοντέλα της νέας έκδοσης, ενώ οι αγοραστές θα λαμβάνουν μαζί και διάφορα δώρα μεταξύ άλλων μία σαμπάνια Bollinger με τέσσερα ποτήρια, ειδικό κουτί για το κλειδί του και άλλα.

Έχει εξωτερικές λεπτομέρειες αφιερωμένες στην DB5 της ταινίας

Η DB12 Goldfinger όπως έχει ονομαστεί, έχει βαφτεί στο ασημένιο χρώμα της DB5 του πασίγνωστου πράκτορα της MI6. Πέρα από αυτό εξοπλίζεται με νέες ζάντες 21 ιντσών, που αντλούν έμπνευση από το αυτοκίνητο της ταινίας, ενώ διαθέτει και μαύρες δαγκάνες φρένων. Σε άλλες λεπτομέρειες, η νέα ειδική έκδοση της DB12 έχει διάφορα διακοσμητικά στοιχεία στους προφυλακτήρες με το σήμα του Q (υπεύθυνος για τα όπλα του James Bond), ενώ τα πτερύγια πίσω από τα δύο μπροστινά φτερά είναι κατασκευασμένα από χρυσό.

Διαθέτει χρυσή κεντρική κονσόλα και δερμάτινα καθίσματα

Στο εσωτερικό της Aston Martin DB12 Goldfinger, η αγγλική μάρκα έντυσε την κεντρική κονσόλα σε χρυσό 18 καρατίων, ενώ ο επιλογέας ταχυτήτων φαίνεται να μοιάζει με την χρυσή συσκευή εντοπισμού της ταινίας. Ακόμα, διαθέτει δερμάτινα καθίσματα, ενώ σε διάφορα σημεία του σαλονιού (όπως και στο αλεξήλιο του οδηγού) η αγγλική μάρκα έχει ράψει το φύλο της τράπουλας «8 κούπα», που αποδίδει φόρο τιμής σε μία από τις κορυφαίες σκηνές της ταινίας. Όλα τα υπόλοιπα στοιχεία της καμπίνας έχουν ντυθεί σε χρυσάφι και ανθρακόνημα.

Εξοπλίζεται με V8 κινητήρα Mercedes και θα φτάνει τα 680 PS

Όσον αφορά το κινητήριο σύνολο της DB12 Goldfinger, εξοπλίζεται με έναν τετράλιτρο V8 κινητήρα της Mercedes, ο οποίος αποδίδει 680 ίππους και 800 Nm ροπής. Ακόμα, σύμφωνα με τη μάρκα, μπορεί να κάνει τα 0-100 χλμ./ώρα σε 3,6 δευτερόλεπτα, ενώ η τελική ταχύτητα ορίζεται στα 325χλμ./ώρα.

JEEP
skoda