Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
5 φωτογραφίες »

Οι εικόνες που δημοσιεύουν τα ξένα μέσα.

Αστυνομική «ψαριά» με πλήθος Supra και M3

14.372 Επισκέψεις στο άρθρο (1/9/2020)

Περίπου 45 αυτοκίνητα, μεταξύ των οποίων πολλά Toyota Supra και BMW M3, δεκάδες παράνομα όπλα και εκατομμύρια δολάρια σε μετρητά, βρέθηκαν ύστερα από έναν τυπικό έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικές αρχές των ΗΠΑ.


Λαβράκι έβγαλαν οι αστυνομικές των ΗΠΑ στη Μασαχουσέτη όταν στις 21 Αυγούστου σταμάτησαν για ένα τυπικό έλεγχο το φορτηγό που οδηγούσε ο 41χρονος Cory A. Taylor. Όπως αναφέρουν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης στο όχημα εντοπίστηκαν 138 κιλά μαριχουάνας με αποτέλεσμα ο οδηγός να συλληφθεί και να ξεκινήσει η διαδικασία της ανάκρισης, αλλά και η περεταίρω διερεύνηση της υπόθεσης.
 
Μάλιστα η έρευνα των αρχών είχε γρήγορα αποτελέσματα, καθώς εντοπίστηκε πως ένας πρώην πυροσβεστικός σταθμός είχε μετατραπεί σε πολυτελή κατοικία που μέσα της έκρυβε τουλάχιστον οκτώ σπορ ακριβά αυτοκίνητα, 24 όπλα, πολλά εκατομμύρια δολάρια σε μετρητά και αρκετή ποσότητα μαριχουάνας. Οι έρευνες συνεχίστηκαν και η αστυνομία επισκέφτηκε και το σπίτι της μητέρας του Taylor για να ανακαλύψει ακόμα 37 αυτοκίνητα που φυλάσσονταν σε ένα γκαράζ.
 
Όπως φαίνεται και από τις εικόνες που δημοσιεύουν τα ξένα μέσα, ο Taylor έκρυβε οκτώ Toyota Supra Mk4, τρία Nissan GT-R, πέντε BMW E46 M3, τρεις BMW E92 M3, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρχουν και άλλα αυτοκίνητα τα οποία δεν έχουν εντοπιστεί.
 
Τέλος να σημειωθεί ότι μπορεί ο δράστης να αρνείται πως ήταν ο εγκέφαλος της σπείρας όπου διακινούσε τη μαριχουάνα, η αγάπη του για τα αυτοκίνητα όμως δεν σηκώνει αμφιβολίες!

Toyota
Autotriti.gr