Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Athens VW Air-Cooled Meeting στο Αλσος Νέας Φιλαδέλφειας

3.284 Επισκέψεις στο άρθρο (27/6/2020)

Η καρδιά των αερόψυκτων VW χτυπά ξανά μετά από πολλά χρόνια στην Αθήνα, την Κυριακή 5 Ιουλίου. Αν είστε ιδιοκτήτης ή λάτρης των αερόψυκτων VW-Porsche, τότε δεν πρέπει να το χάσετε.

Η καρδιά των αερόψυκτων VW χτυπά ξανά μετά από πολλά χρόνια στην Αθήνα και συγκεκριμένα στον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας! Η Ελληνική Λέσχη Κλασσικού Αυτοκινήτου, την Κυριακή 5 Ιουλίου διοργανώνει τo Athens VW Air-Cooled Meeting στο Άλσος της Νέας Φιλαδέλφειας.

Μπορεί οι άνθρωποι της ΕΛΚΑ να αναγκάστηκαν πριν λίγες εβδομάδες να ακυρώσουν την 14η Πανελλήνια Συνάντηση Σκαραβαίων λόγω της πανδημίας και του lockdown, παρόλα αυτά παρέμειναν δραστήριοι, διοργανώνοντας την πρώτη μετά απο καιρό μεγάλη συνάντηση στην Αθήνα για τους λάτρεις των αερόψυκτων VW.

Η εκδήλωση τελεί υπο την αιγίδα του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας και αποτελεί μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για τους ιδιοκτήτες κάθε λογής αερόψυκτου VW, από τον αγαπημένο Σκαραβαίο και τα λοιπά μέλη της οικογένειάς του (Transporter, Variant, Beach Buggy κλπ.) μέχρι τις θρυλικές αερόψυκτες Porsche, να βγάλουν τα αυτοκίνητά τους από το γκαράζ και να κάνουν μια όμορφη κυριακάτικη βόλτα, γνωρίζοντας και άλλους ιδιοκτήτες και λάτρεις των συγκεκριμένων οχημάτων!

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης έχει ως εξής:
10:00 Έναρξη εκδήλωσης
11:30 - 12:30 ψηφοφορία - καλλιστεία οχημάτων
13:30 Απονομές βραβείων στους νικητές 🏆

Τα αυτοκίνητα θα διαγωνιστούν στις παρακάτω κατηγορίες:
Πιο παλιό
1ος, 2ος, 3ος Νικητής

Πιο όμορφο
1ος, 2ος, 3ος Νικητής

Custom - Αναβαθμισμένο
1ος, 2ος, 3ος Νικητής

Κόστος συμμετοχής 10 ευρώ το αυτοκίνητο.

Η εκδήλωση είναι φιλική στα παιδιά και πάντα με σεβασμό στις οδηγίες των αρμόδιων φορέων υγείας, με στόχο την ψυχαγωγία και γνωριμία μεταξύ των φίλων των αερόψυκτων VW.

Mercedes
ALL SEASON BRIDGESTONE NEXEN TOYO