Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Αττική Οδός: Κλείνει η έξοδος της Περιφερειακής Υμηττού

1.888 Επισκέψεις στο άρθρο (17/7/2024)
Αττική Οδός: Κλείνει η έξοδος της Περιφερειακής Υμηττού

- Θα γίνουν εργασίες συντήρησης.
- Από τις 22:00 το βράδυ της Τετάρτης έως το πρωί της Πέμπτης στις 06:00.
- Εναλλακτική η έξοδος του Κόμβου Δημοκρίτου (Κόμβος Υ3).

Θα γίνουν εργασίες συντήρησης

Κλειστή θα παραμείνει από σήμερα (17/7) το βράδυ στις 22:00 έως και αύριο (18/7) το πρωί στις 6:00, η έξοδος της Περιφερειακής Υμηττού προς την Αγία Παρασκευή στην κατεύθυνση προς Αθήνα – Κέντρο, της Αττικής οδού.

Όπως ανακοίνωσε επίσημα η Αττικής Οδός, αιτία είναι η πραγματοποίηση εργασιών συντήρησης. Ως αποτέλεσμα, για να φτάσουν στον προορισμό τους οι οδηγοί, θα μπορούν να κινηθούν ευθεία προς Αθήνα – Κέντρο και να βγουν από την Περιφερειακή Υμηττού στην επόμενη έξοδο του Κόμβου Δημοκρίτου.

Η ανακοίνωση της Αττικής Οδού αναφέρει:

Κλειστός θα παραμείνει από τις 22:00 το βράδυ της Τετάρτης 17/07/2024 έως τις 06:00 το πρωί της Πέμπτης 18/07/2024, ο κλάδος εξόδου της Περιφερειακής Υμηττού προς την  Αγία Παρασκευή (Κόμβος Υ4), στην κατεύθυνση προς Αθήνα – Κέντρο.

Κατά τη διάρκεια του παραπάνω αποκλεισμού, οι οδηγοί μπορούν να κινηθούν ευθεία προς Αθήνα – Κέντρο (ακολουθώντας τις πινακίδες παράκαμψης) και να εξέλθουν από την Περιφερειακή Υμηττού στην επόμενη έξοδο του Κόμβου Δημοκρίτου (Κόμβος Υ3).

Η Αττική Οδός ευχαριστεί θερμά για την κατανόηση και με γνώμονα την ασφάλεια όλων παρακαλεί τους οδηγούς να επιδεικνύουν ιδιαίτερη προσοχή στη σχετική σήμανση και να τηρούν τα όρια ταχύτητας στα τμήματα στα οποία βρίσκονται σε εξέλιξη εργασίες βαριάς συντήρησης.

Autotriti.gr
Fia