Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Αττική Οδός: «Kόπηκαν» οι 8.500 από τις 12.000 αιτήσεις για αποζημίωση

Αττική Οδός: «Kόπηκαν» οι 8.500 από τις 12.000 αιτήσεις για αποζημίωση

4.424 Επισκέψεις στο άρθρο (18/4/2022)

Από τις 12.000 αιτήσεις για αποζημίωση, μόνο 3.500 άνθρωποι φαίνεται πως απέδειξαν με επαρκή στοιχεία πως είχαν εγκλωβιστεί στην Αττική Οδό κατά την διάρκεια της κακοκαιρίας «Ελπίδα».

Μόνο 3.500 άνθρωποι απέδειξαν ότι βρίσκονταν εκεί

Τις 12.000 έφτασαν οι αιτήσεις αποζημίωσης προς την Αττική Οδό για τα όσα συνέβησαν κατά την κακοκαιρία Ελπίδα. Θυμίζουμε πως οι αναφορές έκαναν λόγο πως χιλιάδες οδηγοί εγκλωβίστηκαν μέσα στο οδικό δίκτυο της Αττικής Οδό χωρίς νερό και τροφή.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Δεν συνοδεύονται από επαρκή στοιχεία οι 8.500 αιτήσεις που «κόπηκαν»

Σύμφωνα όμως με την Καθημερινή, από τις 12.000 αιτήσεις, μόλις 3.500 αιτήσεις πολιτών φαίνεται πως έχουν αποδείξει ότι όντως ήταν εκεί την συγκεκριμένη χρονική περίοδο και πρόκειται να αποζημιωθούν. Οι υπόλοιπες 8.500 αιτήσεις φαίνεται πως δεν συνοδεύονται από επαρκή στοιχεία και άρα θα απορριφθούν.

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση, μέχρι αυτή την στιγμή, την αποζημίωση των 2.000 ευρώ έχουν λάβει περίπου 480 άτομα και ότι 106 ακόμα άτομα πρόκειται να πληρωθούν μέσα στις επόμενες μέρες.

Δεν έχει πληρώσει ακόμη το πρόστιμο η Αττική Οδός

Αξίζει να σημειώσουμε πως η Αττική Οδός και οι Αττικές Διαδρομές δεν έχουν πληρώσει ακόμη το πρόστιμο των 2 εκατομμυρίων ευρώ (1 εκατ. ευρώ σε καθεμιά) που τους υπεβλήθη από την κυβέρνηση. Αγνωστο είναι ακόμη εάν οι δύο εταιρείες σκοπεύουν να προσφύγουν κατά του προστίμου ή αν πρόκειται να καταβάλουν το πρόστιμο το επόμενο διάστημα.

Έπεσε μαχαίρι...
- Μόνο 3.500 άνθρωποι απέδειξαν ότι βρίσκονταν εκεί
- Δεν συνοδεύονται από επαρκή στοιχεία οι 8.500 αιτήσεις που «κόπηκαν»
- Δεν έχει πληρώσει ακόμη το πρόστιμο η Αττική Οδός
Θα δικαιωθούν όσοι πραγματικά εγκλωβίστηκαν στην Αττική Οδό εκείνη τη μέρα; H Aττική Οδός θα πληρώσει το πρόστιμο ή θα βρει τρόπο να την «σκαπουλάρει»;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Hyundai
NISSAN