Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Ο ιδιοκτήτης του Audi Coupe quattro του 1990 θέλησε να αποδώσει φόρο τιμής στο RS2.

Το μοντέλο έχει διανύσει 209.000 χιλιόμετρα.

Το εσωτερικό διαθέτει μαύρα δερμάτινα χαρακτηριστικά.

Audi Coupe quattro έγινε «RS2»

3.182 Επισκέψεις στο άρθρο (30/1/2020)

Ο ιδιοκτήτης ενός Audi Coupe quattro του 1990 θέλησε να αποδώσει φόρο τιμής στο RS2 και έτσι πήρε την απόφαση να μετατρέψει το αυτοκίνητό όπως ακριβώς του υπαγόρευε η θέλησή του. Όταν όλες οι εργασίες ολοκληρώθηκαν το «RS2 Tribute» έγινε πραγματικότητα.


Το μοντέλο για να φτάσει στην εικόνα που βλέπετε έλαβε πολλά στοιχεία από το RS2 Avant, όπως ο μπροστινός προφυλακτήρας, η μάσκα, οι προβολείς, τα φώτα ομίχλης και οι καθρέφτες, με το τελικό αποτέλεσμα να είναι αρκετά ενδιαφέρον . Αρχικά το εξωτερικό του αυτοκινήτου βάφτηκε σε λευκό χρώμα, στη συνέχεια όμως το εξωτερικό μέρος καλύφθηκε με το μπλε που βλέπουμε στις εικόνες.
 
Εκτός από τις προαναφερόμενες αλλαγές πρόσθετα μέρη στην όλη κατασκευή αποτελούν ένας πίσω προφυλακτήρας από S2, aftermarket ζάντες 18 ιντσών που θυμίζουν αυτές του RS5, αλλά και μία 2Bennett coilover ανάρτηση.  Εν τω μεταξύ, το εσωτερικό διαθέτει μαύρα δερμάτινα χαρακτηριστικά  και όχι τα γκρι που είχε προηγουμένως, ενώ βλέπουμε επίσης ένα τιμόνι προερχόμενο από Audi S2 και ένα ηχοσύστημα Alpine.
 

Τέλος, το μοντέλο έχει διανύσει 209.000 χιλιόμετρα, όλα προερχόμενα από τον υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα των 2,2 λίτρων και των πέντε κυλίνδρων, που είναι συμβατός με ένα εξατάχυτο μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων.

Mercedes
OPEL