Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Audi & Porsche μαζί

Audi & Porsche μαζί

2.466 Επισκέψεις στο άρθρο (6/4/2017)

Oι δύο εταιρίες ανακοίνωσαν ότι θα συνεργαστούν στενότερα στο μέλλον για να «διαμορφώσουν το μέλλον της αυτοκίνησης μαζί». Ποια θα είναι τα οφέλη αυτής της συνεργασίας;

Οι δύο αυτοκινητοβιομηχανίες έχουν δεσμευτεί να τηρήσουν την ταυτότητα τους παρόλο που μοιράζονται τις ίδιες πλατφόρμες. Η συνεργασία ήδη υπήρχε μέχρι ένα σημείο, αφού και οι δύο μάρκες ανήκουν στο VW Group αλλά διαρρέεται ότι θα φτάσει σε νέο επίπεδο με στόχο «να διαμορφώσουν το μέλλον της αυτοκίνησης μαζί».

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Το Volkswagen Group,σύμφωνα με πληροφορίες, ετοιμάζει να λανσάρει αρκετά ηλεκτρικά μοντέλα σε όλη την γκάμα του και σίγουρα οι δυο αυτές μάρκες θα είναι μέρος αυτής της στρατηγικής, σεβόμενες φυσικά το κοινό τους και τον χαρακτήρα τους. Ο πρόεδρος της Porsche AG Oliver Blume δήλωσε: «Η Porsche είναι πάντα Porche και έτσι θα είναι και στο μέλλον. Θα συνεργαστούμε όπου πρέπει».
Η νέα συμφωνία ανάμεσα τους έχει ορίζοντα την επόμενη δεκαετία. Τους επόμενους μήνες θα γίνουν συναντήσεις για να αποφασιστούν οι κινήσεις που θα γίνουν μέχρι και το 2025.

Δημοσιεύματα αναφέρουν ότι με την συμφωνία αυτή οι δύο μάρκες θα μειώσουν το κόστος παραγωγής χωρίς να χρειαστεί να αφαιρέσουν μοντέλα από την γκάμα τους ή τα μειώσουν την ποιότητα των υλικών και των τεχνολογιών που προσφέρουν.

Πώς κρίνετε την συμφωνία των δύο εταιριών;
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
CUSTOM VS MAXUS