Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
2 φωτογραφίες »

Audi: «Θρύλοι του παρελθόντος τα R8 και ΤΤ»

1.963 Επισκέψεις στο άρθρο (28/4/2021)

Υψηλόβαθμο στέλεχος της Audi δήλωσε πως τα R8 και ΤΤ μπορεί να ήταν θρύλοι στο παρελθόν, πρέπει όμως να αλλάξουν λόγω της ηλεκτροκίνησης για να έχουν θέση στο μέλλον της εταιρείας.

Η Audi έχει επενδύσει πολλά στην ηλεκτροκίνηση τα τελευταία χρόνια παρουσιάζοντας μια σειρά από αμιγώς ηλεκτρικά σπορ αυτοκίνητα. Την ίδια στιγμή, οι φίλοι της φίρμας περιμένουν να μάθουν ποια είναι τα σχέδια της Audi για τα R8 και ΤΤ, δύο θρυλικά μοντέλα της φίρμας, για τα οποία κυκλοφορούν φήμες πως θα γίνουν ηλεκτρικά.


Σε δηλώσεις του ο Hildegard Wortmann, ο επικεφαλής της φίρμας στον τομέα των Πωλήσεων δήλωσε το κοινό της Audi είναι ευχαριστημένο με τα καινούρια μοντέλα της φίρμας, ιδιαίτερα με τα crossover, ενώ αναφέρθηκε και στο μέλλον του R8. Ο Wortmann είπε συγκεκριμένα: «To R8 είναι ένας θρύλος για την μάρκα. Αλλά οι θρύλοι του παρελθόντος δεν είναι απαραίτητα θρύλοι του μέλλοντος. Ο διάδοχος του R8 δεν θα είναι ένα R8 με ηλεκτρικό μοτέρ. Πρέπει να είναι ένα R8 αλλά διαφορετικό».

Στην συνέχεια, ο Wortmann αναφέρθηκε και στο ΤΤ, λέγοντας πως αν και το μοντέλο είναι «αυθεντικό και προσφέρει έντονα συναισθήματα», το κοινό «δεν αγοράσει πλέον roadsters». To υψηλόβαθμο στέλεχος της Audi δήλωσε πως τα R8 και ΤΤ πρέπει να αλλάξουν, αφού αλλάζει και το κοινό τους, σημειώνοντας πως η «Audi πάντα φτιάχνει μοντέλα που βγάζουν συναίσθημα, δείτε τα concept που παρουσιάζουμε, έχουμε πολλές ιδέες».

Εσείς τι πιστεύετε; Θα θέλατε να δείτε το R8 και το ΤΤ να γίνονται ηλεκτρικά;
 

HUYNDAI
moto