ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Γερή είναι η κράση της Mercedes-Benz.

Αύξηση στα κέρδη της Mercedes βλέπει η Daimler

1.730 Επισκέψεις στο άρθρο (29/4/2020)

Μπορεί στο πρώτο τετράμηνο τους έτους να κυριάρχησε η πανδημία, η οποία επηρέασε όλους τους τομείς, όμως η κράση της Mercedes είναι τέτοια που σύμφωνα με όσα αναφέρει η Daimler στο τέλος του έτους το λειτουργικό της κέρδος θα είναι πάνω από το επίπεδο του προηγούμενου έτους!

Ακόμη και αν το «αστέρι» αναγκάστηκε να προχωρήσει σε προσωρινή παύση των εργασιών της λόγω της πανδημίας, κάτι που μείωσε τα έσοδα του πρώτου τριμήνου, η Daimler αναφέρει πως στο τέλος της χρονιάς το συνολικό κέρδος προ τόκων και φόρων (EBIT) θα είναι μεγαλύτερο σε σχέση με αυτό που επετεύχθη πέρυσι.
 
Σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων reuters, τα κέρδη προ τόκων και φόρων της Daimler το πρώτο τρίμηνο του 2020 ήταν 617 εκατομμύρια ευρώ, από τα οποία τα 510 εκατομμύρια ευρώ προέρχονταν από τη μονάδα αυτοκινήτων της Mercedes-Benz.
 
Ως εκ τούτου, παρά το γεγονός πως το συνολικό EBIT ήταν μειωμένο σε σχέση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο, κάτι που θα ισχύσει και στο τέλος του έτους για την Daimler, οι αναλυτές του Ομίλου βάσει των στοιχείων πιστεύουν πως στο τέλος της χρονιάς η Mercedes-Benz θα έχει περισσότερα κέρδη προ τόκων και φόρων απ` ότι το 2019.

Mercedes
NISSAN