Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Αυτά έχει το Lexus που συναντάς σε μεγαλύτερα και ακριβότερα μοντέλα

 Σχολιάστε 
13.734 Επισκέψεις στο άρθρο
Αυτά έχει το Lexus που συναντάς σε μεγαλύτερα και ακριβότερα μοντέλα
3 Φωτογραφίες »

- Έχει την κορυφαία ποιότητα καμπίνας στην κατηγορία
- Η πόρτα ανοίγει με ένα κουμπί, αφού πρώτα το Lexus ελέγξει ότι δεν έρχεται άλλο όχημα
- Παρκάρει και ξεπαρκάρει από το κινητό σου
- Ειδικές πατέντες στο αμάξωμα για να μην περνάει ο θόρυβος στην καμπίνα

Έχει την κορυφαία ποιότητας καμπίνας στην κατηγορία

Το Lexus LBX είναι η απόδειξη πως τα ακριβά αρώματα μπαίνουν σε μικρά μπουκαλάκια, αφού η Lexus, αποφάσισε να το εξοπλίσει με μια σειρά από χαρακτηριστικά και τεχνολογίες που συναντάμε σε μεγαλύτερα premium μοντέλα.
Αρχικά το εσωτερικό του LBX έχει ποιότητα κατασκευής και αίσθηση πολυτέλειας, εφάμιλλη με τα πιο μεγάλα και ακριβά μοντέλα της φίρμας. Αναλυτικότερα, η καμπίνα είναι κατασκευασμένη από ακριβά και ποιοτικά υλικά, άριστα συναρμολογημένα μέρη μεταξύ τους και έχει ένα κομψό design με high-tech διάκοσμο. Γι αυτό άλλωστε στην αξιολόγηση του Test Center είναι το κορυφαίο σε ποιότητα κατασκευής μοντέλο της κατηγορίας με ποσοστό 87%.

Η πόρτα ανοίγει με ένα κουμπί, αφού πρώτα το Lexus ελέγξει ότι δεν έρχεται άλλο όχημα

Παραμένουμε στο εσωτερικό του LBX, το οποίο πέρα από την ποιότητά του, έχει και κάποια hi-end συστήματα, όπως το e-Latch. Πρόκειται για ένα μηχανισμό ανοίγματος της πόρτας που ενεργοποιείται πατώντας έναν διακόπτη στο σημείο της χειρολαβής. Φυσικά για την ασφαλή λειτουργία του έχουν εφαρμοστεί κάποια πρωτόκολλα, όπως το αυτόματο κλείδωμα όταν η ταχύτητα του αυτοκινήτου υπερβαίνει τα 4 χλμ./ώρα, ώστε ακόμα και αν πιεστεί κατά λάθος ο διακόπτης, να μην ανοίξει η πόρτα. Έτσι, για να ανοίξει η πόρτα, ο επιλογέας ταχυτήτων θα πρέπει βρίσκεται στη θέση «Park», ή το πεντάλ του φρένου να είναι πατημένο ή το χειρόφρενο ενεργοποιημένο.

Παράλληλα το e-Latch συνδέεται με το Σύστημα Ασφαλούς Εξόδου, το οποίο δεν αφήνει την πόρτα να ανοίξει, αν τα ραντάρ εντοπίσουν ότι υπάρχει κίνδυνος επαφής με οχήματα που πλησιάζουν από πίσω.
 


Στην αξιολόγηση του Test Center μας, το LBX είναι το κορυφαίο σε ποιότητα καμπίνας μικρό SUV
3 Φωτογραφίες »

Στην αξιολόγηση του Test Center μας, το LBX είναι το κορυφαίο σε ποιότητα καμπίνας μικρό SUV

Παρκάρει και ξεπαρκάρει από το κινητό σου

Το LBX διατίθεται με το σύστημα Αυτόνομης Απομακρυσμένης Στάθμευσης (Remote Parking),το οποίο αναλαμβάνει το χειρισμό του Lexus (τιμόνι, φρένο, γκάζι και αλλαγή σχέσεων) για να παρκάρει μόνο του σε παράλληλη και κάθετη θέση με κίνηση προς τα εμπρός ή πίσω, αλλά και για την έξοδο προς τα εμπρός από παράλληλη θέση. Μάλιστα το Lexus μπορεί και θυμάται (μέσω της κάμερας αποθηκεύει τα σημεία) μέχρι τρεις χώρους που παρκάρετε τακτικά (π.χ. θέση στο γραφείο, ή στο δρόμο του σπιτιού), ενώ το συγκεκριμένο σύστημα μπορείτε να το χρησιμοποιείτε από το κινητό σας, μέσω ειδικής εφαρμογής.

Σελίδα 2Ειδικές πατέντες στο αμάξωμα για να έχει πιο ήσυχη καμπίνα
Σελίδα 3Ο μεγαλύτερος ψηφιακός πίνακας που έχει μπει σε μοντέλο της Lexus και ηχοσύστημα με 13 ηχεία
Σελίδα 4To μοτέρ έχει πιστόνια από την Formula 1 που βελτιώνουν την απόδοση
Mercedes
Autotriti.gr