Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Αυτό είναι το ανανεωμένο Honda HR-V

6.623 Επισκέψεις στο άρθρο (2/9/2024)
Αυτό είναι το ανανεωμένο Honda HR-V
8 Φωτογραφίες »

- Ήπιες αλλαγές στην εξωτερική εμφάνιση.
- Νέα κορυφαία εξοπλιστική έκδοση.
- Με περισσότερα συστήματα ασφαλείας και 2 οθόνες.
- Δεν αλλάζει το υβριδικό σύστημα κίνησης των 131 ίππων.

Φρεσκάρισμα για το Honda HR-V

Πρεμιέρα έκανε το ανανεωμένο Honda HR-V. Το ιαπωνικό SUV κατά το φρεσκάρισμα υπέστη ήπιες σχεδιαστικές αλλαγές στο εξωτερικό μέρος, έλαβε μία νέα εξοπλιστική έκδοση, η οποία «κάθεται» στην κορυφή της γκάμας, ενώ διατηρήσει ακέραιο το υβριδικό σύστημα κίνησης e:HEV, που παραμένει και το μοναδικό με το οποίο προσφέρεται.

Ήπιες αλλαγές στην εξωτερική εμφάνιση

Το ανανεωμένο Honda HR-V έλαβε μία επανασχεδιασμένη μάσκα, ενώ την ίδια περιποίηση βλέπουμε και στους αεραγωγούς, οι οποίοι φιλοξενούνται στον μπροστινό προφυλακτήρα. Τα φωτιστικά σώματα διαθέτουν πιο σκούρο εσωτερικό και νέα γραφικά LED, ενώ η Honda ανακοινώνει περισσότερες επιλογές στα διαθέσιμα χρώματα, εισάγοντας τις αποχρώσεις τα Sage Green (απόχρωση του πράσινου), Seabed Blue (απόχρωση του μπλε) και Urban Grey (απόχρωση του γκρι).

Νέα κορυφαία εξοπλιστική έκδοση

Καινούργια είναι επίσης και η εξοπλιστική έκδοση Advance Style Plus, η οποία τοποθετείται στην κορυφή της γκάμας του HR-V. Σε αυτήν στάνταρ είναι πανοραμική γυάλινη οροφή, η μάσκα με φινίρισμα Crystal Black και ένα σετ ζαντών αλουμινίου 18 ιντσών. Επιπλέον για τον περαιτέρω καλλωπισμό του αυτοκινήτου υπάρχουν περισσότερες λεπτομέρειες στο χρώμα του αμαξώματος.

Με περισσότερα συστήματα ασφαλείας και 2 οθόνες

Η καμπίνα του ανανεωμένου Honda HR-V εξοπλίζεται με ψηφιακό πιλοτήριο αποτελούμενο από δύο οθόνες. Τον 7 ιντσών ψηφιακό πίνακα οργάνων και την 9άρα οθόνη αφής για το infotainment. Η κεντρική κονσόλα στο κάτω μέρος έχει αλλάξει τη σχεδίασή της για να δίνει πιο εύκολη πρόσβαση στην ασύρματη βάση φόρτισης, ενώ βελτιωμένη είναι και η σουίτα των συστημάτων ασφαλείας και υποβοήθησης Honda Sensing.

Συνέχεια του άρθρου >>>
home pro
ASFALISH PSILA GRAMMATA