8 φωτογραφίες »

Αυτό είναι το ανανεωμένο Hyundai Santa Fe.

Αυτό είναι το ανανεωμένο Hyundai Santa Fe

18.701 Επισκέψεις στο άρθρο (3/6/2020)

Η Hyundai ξεκίνησε να αποκαλύπτει το ανανεωμένο Santa Fe και μπορεί να μην έδωσε στη δημοσιότητα όλες τις προδιαγραφές, παρουσίασε όμως τις επίσημες εικόνες που αποκαλύπτουν πλήρως το κορεατικό SUV.


Όπως πρόσφατα είχαμε δει και σε κάποιες teaser εικόνες, το νεότερο Santa Fe φαίνεται πολύ διαφορετικό από το εξερχόμενο μοντέλο, παρόλο που δεν μιλάμε για νέα γενιά. Οι αλλαγές ξεκινούν από το μπροστινό μέρος όπου υπάρχει μια νέα φαρδιά γρίλια με δύο διαφορετικά σχέδια πλέγματος. Η γρίλια συνοδεύεται από τους εντυπωσιακούς προβολείς, αλλά και τα LED φώτα ημέρας σε σχήμα Τ, τα οποία διαχωρίζονται στη μέση από ένα σημείο του αμαξώματος. Το κάτι περισσότερο από ανανεωμένο Santa Fe διαθέτει νέους τροχούς, ενώ στο πίσω μέρος ξεχωρίζει η λεπτή φωτιζόμενη μπάρα που ενώνει τα φώτα.
 
Η κορεάτικη αυτοκινητοβιομηχανία λέει ότι το ενημερωμένο Santa Fe βασίζεται στην πλατφόρμα οχημάτων τρίτης γενιάς της Hyundai που υπόσχεται βελτιώσεις στην απόδοση, το χειρισμό, την κατανάλωση καυσίμου και την ασφάλεια. Ταυτόχρονα υπογραμμίζει πως προσθέτει νέα ενισχυμένα συστήματα απορρόφησης ήχου σε ευαίσθητα σε κραδασμούς μέρη που μειώνουν το θόρυβο και τις δονήσεις.
 
Στο εσωτερικό το ανασχεδιασμένο ταμπλό ακολουθείται από ένα νέο σύστημα ψυχαγωγίας με οθόνης αφής 10,25 ιντσών, ενώ ακριβώς μπροστά από τον οδηγό είναι ένα πλήρως ψηφιακό σύμπλεγμα οργάνων 12,3 ιντσών. Η διάταξη της κεντρικής κονσόλας είναι επίσης πολύ διαφορετική από πριν και χαρακτηρίζεται από μεγάλα στην πλειοψηφία τους μπουτόν.
 
Το ανανεωμένο Santa Fe θα έρθει επίσης εξοπλισμένο με το Terrain Mode που επιτρέπει στους οδηγούς να κάνουν εναλλαγή μεταξύ των λειτουργιών κίνησης για να αξιοποιήσουν στο έπακρο το σύστημα κίνησης τετρακίνησης HTRAC. Ένα πράγμα που οι Κορεάτες δεν αποκάλυψαν είναι οι διαθέσιμοι κινητήρες για το ανανεωμένο μοντέλο, αν και στην Ευρώπη, επιβεβαίωσαν ότι θα προσφερθεί για πρώτη φορά με υβριδικούς και plug-in υβριδικούς κινητήρες.
 
Τo ανανεωμένο Santa Fe αναμένεται στην Ευρώπη τον προσεχή Σεπτέμβριο.

Toyota
moto