Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Αυτό είναι το νέο Skoda Vision 7S
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Αυτό είναι το νέο Skoda Vision 7S

3.174 Επισκέψεις στο άρθρο (23/8/2022)

Τα σκίτσα του επερχόμενου Vision 7S δημοσίευσε η Skoda, δίνοντας μία πρώτη ολοκληρωμένη ιδέα του νέου τσέχικου πρωτότυπου!

Στις 30 Αυγούστου η πρεμιέρα

Το Skoda Vision 7S Concept είναι το πρωτότυπο που θα δειγματίσει στο κοινό το νέο σχεδιασμό των μελλοντικών Skoda, με την τσεχική μάρκα να έχει δημοσιεύσει στο παρελθόν κάποιες teaser εικόνες. Σήμερα, ωστόσο, η Skoda προχώρησε στο επόμενο βήμα και έδωσε στο «φως» τα σκίτσα του, επτά δηλαδή ημέρες πριν από την επίσημη πρεμιέρα του, που είναι προγραμματισμένη για τις 30 Αυγούστου.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Αναθεωρημένη εξωτερική εμφάνιση

Όπως βλέπουμε το Vision 7S κάνει την προεπισκόπηση ενός SUV που δεν μοιάζει σε τίποτα με τα αυτοκίνητα που έχουμε δει μέχρι στιγμής από τη μάρκα. Το αποκορύφωμα του νέου σχεδιασμού είναι η αναθεωρημένη μπροστινή όψη, όπου υπάρχει μια φαρδιά και επίπεδη γρίλια όντας πλήρως κλειστή. Πλαισιώνεται από προβολείς τοποθετημένους πολύ έξω στις άκρες του οχήματος και διατεταγμένους σε δύο σειρές, η μία πάνω από την άλλη. Σε συνδυασμό με το φως ημέρας από πάνω τους, τα μπροστινά φωτιστικά σώματα σχηματίζουν το γράμμα «Τ», κάτι που θα συναντήσουμε και στο πίσω μέρος.

«Modern Solid» η ονομασία της νέας σχεδιαστικής γλώσσας

Από κει και πέρα οι δύο προφυλακτήρες έχουν 7 κάθετα πτερύγια με το κεντρικό να διαθέτει πορτοκαλί απόχρωση. Οι χειρολαβές των θυρών είναι χωνευτές στα πάνελ των θυρών, ενώ και οι πλαϊνοί καθρέπτες έχουν ιδιαίτερα λεπτή σχεδίαση. Θυμίζουμε πως η σχεδιαστική γλώσσα της Skoda ονομάζεται «Modern Solid» και δεν αποκλείεται το πρώτο μοντέλο παραγωγής που θα υιοθετήσει πολλά από τα στοιχεία της να είναι η επόμενη γενιά του Superb που έρχεται το 2023.   

Συνέχεια του άρθρου >>>
Mercedes
Leasing