Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Bαριά «ντυμένο» το νέο pick-up της Hyundai

1.921 Επισκέψεις στο άρθρο (3/12/2019)

Έτοιμο να μπει σε παραγωγή φαίνεται πως είναι το νέο pick-up της Ηyundai!


Έχουν περάσει σχεδόν 5 χρόνια από τότε που η Hyundai επιβεβαίωσε τις φήμες που την ήθελαν να δουλεύει πάνω σε ένα καινούριο pick-up αποκαλύπτοντας το Santa Cruz Concept στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Βόρειας Αμερικής.

Τώρα, το μοντέλο «συνελήφθη» παρκαρισμένο σε ένα parking κάτω από βαρύ καμουφλάζ, ωστόσο φαίνεται πως είναι έτοιμο να μπει σε γραμμή παραγωγής. Παρά το «ντύσιμό» του, φαίνεται ξεκάθαρα πως οι σχεδιαστές της Hyundai προτίμησαν να υιοθετήσουν μια πιο παραδοσιακή διπλοκάμπινη έκδοση που θα προσφέρει πιθανότατα περισσότερο χώρο στους επιβάτες. Η καρότσα δεν φαίνεται πως είναι ιδιαίτερα μεγάλη, πράγμα λογικό από την στιγμή που η Hyundai έχει αποκαλύψει πως το pick-up της θα έχει compact διαστάσεις.

Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε η μάρκα το Santa Cruz θα ξεκινήσει την παραγωγή του το 2021 στο εργοστάσιο της εταιρείας στην Αλαμπάμα, παράλληλα με τα μοντέλα Santa Fe, Sonata και Elantra. Για να συμβεί αυτό το εν λόγω εργοστάσιο θα λάβει επιπλέον χρηματοδότηση ύψους 410 εκατομμυρίων δολαρίων, αλλά και νέες δομές εντός αυτού. Μάλιστα γίνεται λόγος πως 200 νέοι εργαζόμενοι θα απασχοληθούν, ενώ μέσα της περιοχής υποστηρίζουν λόγω του νέου μοντέλου, οι τοπικοί προμηθευτές και εταιρείες εφοδιασμού που συνεργάζονται με τη Hyundai θα απασχολούν επιπλέον 1.000 άτομα.

Λίγες είναι πληροφορίες σχετικά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά που θα έχει το νοτιοκορεάτικο pick-up. Δημοσιεύματα κάνουν λόγο πως θα βασίζεται στην πλατφόρμα του Tucson και θα προσφέρεται με δύο κινητήρες, ένα 4κύλινδρο 2λιτρο μοτέρ 166 ίππων και 204 Νm ροπής αλλά και έναν κινητήρα 2,4 λίτρων με ισχύ 183 ίππων. Παράλληλα η φημολογία αναφέρει πως η τετρακίνηση θα είναι στάνταρ.   
 

Toyota
Autotriti.gr