Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
«Bazaar Μεταχειρισμένων» στην Peugeot Χανιαδάκης

«Bazaar Μεταχειρισμένων» στην Peugeot Χανιαδάκης

5.946 Επισκέψεις στο άρθρο (22/5/2017)

Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 27 και 28 Μαίου η Peugeot Χανιαδάκης διοργανώνει το «Bazaar Μεταχειρισμένων» στις εγκαταστάσεις της στη Λεωφόρο Αθηνών 215 & Κηφισού και θα έχει διαθέσιμα για τους ενδιαφερόμενους περισσότερα από 50 αυτοκίνητα μάρκας Peugeot, Citroen κ.α.

Στο «Bazaar Μεταχειρισμένων» της Peugeot Χανιαδάκης θα βρίσκονται μοντέλα της Peugeot όπως τα 108, 208, 308, 508 και 407 όπως και πολλά Citroen C3, C4, C4 CACTUS, XSARA ΚΑΙ C5 σε αρκετές διαφορετικές κατηγορίες κυβικών για να καλύπτουν κάθε ανάγκη. Πέραν αυτών μαζί τους θα βρίσκονται και αρκετά ακόμα εγγυημένα μεταχειρισμένα μοντέλα άλλων εργοστασίων, όπως Alfa Romeo, Skoda, Hyundai κ.ο.κ.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 

Οι υποψήφιοι οδηγοί θα μπορούν να επιλέξουν και να αγοράσουν άμεσα το αυτοκίνητο που τους αρέσει σε προνομιακή τιμή Bazaar και χωρίς άγχος, γιατί όπως ισχυρίζονται οι άνθρωποι της μάρκας, η Peugeot Χανιαδάκης τα έχει ήδη ελέγξει εξονυχιστικά και τα προσφέρει με γραπτή εγγύηση πραγματικών χιλιομέτρων και ακόμα 6 μήνες πραγματική εγγύηση.
 
Η Peugeot Χανιαδάκης θα παραμείνει ανοιχτή τo Σάββατο 27 Μαΐου και την Κυριακή 28 Μαΐου, από τις 10:00 το πρωί μέχρι τις 20:00 το βράδυ στην Λεωφόρο Αθηνών 215 & Κηφισού, με το εξειδικευμένο προσωπικό να είναι εκεί προκειμένου να να τους βοηθήσει να επιλέξουν το εγγυημένο μεταχειρισμένο αυτοκίνητο που τους ταιριάζει.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Hyundai
PEUGEOT