ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Στατιστικά στοιχεία  για την ταχύτητα όπως τα 0-100 δεν έχουν γίνει γνωστά από επίσημες πηγές αλλά όπως όλα δείχνουν θα είναι πιο γρήγορο από την απλή έκδοση.

Στατιστικά στοιχεία για την ταχύτητα όπως τα 0-100 δεν έχουν γίνει γνωστά από επίσημες πηγές αλλά όπως όλα δείχνουν θα είναι πιο γρήγορο από την απλή έκδοση.

Bελτιωμένη AMG 700 CR

3.678 Επισκέψεις στο άρθρο (24/4/2017)

Η γερμανική εταιρία βελτιώσεων Manhart πήρε την εργοστασιακή Mercedes-AMG CR 700 και την μετέτρεψε σε άγριο θηρίο.. Δείτε την στο video

Η εταιρία βελτιώσεων Manhart αποκάλυψε την 760 ίππων Mercedes-AMG CR 700 και είναι ξεχωριστή. Η γερμανική εταιρεία είναι γνωστή για τα εξελιγμένα πακέτα βελτιώσεων που προσφέρονται σε πλήθος διαφορετικών αυτοκινήτων. Το πιο πρόσφατο έργο τους είναι το CR 700 που βασίζεται στη Mercedes-AMG C 63 S Coupe.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Στην εργοστασιακή έκδοση η C63 S παράγει 517 ίππους και 700Νm. Η Manhart βελτίωσε τα μηχανικά στοιχειά και ως αποτέλεσμα η απόδοση του κινητήρα έφτασε τους 760 ίππους και 900Νm ροπής.
 
Οι βελτιώσεις απόδοσης σημαίνουν επίσης ότι οι ήχοι του αυτοκινήτου είναι ακόμα πιο άγριοι σε σχέση με την εργοστασιακή έκδοση. Στατιστικά στοιχεία  για την ταχύτητα όπως τα 0-100 δεν έχουν γίνει γνωστά από επίσημες πηγές αλλά όπως όλα δείχνουν θα είναι πολύ πιο γρήγορο από την απλή έκδοση που έτσι και αλλιώς δεν είναι καθόλου αργό αφού φτάνει τα 0-100 σε λιγότερο από 4 δευτερόλεπτα.

Πώς σας φαίνεται το έργο του γερμανικού βελτιωτικού οίκου;
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Leasing
Autotriti.gr