Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

H εταιρεία βελτιώσεων Lightweight παρουσίασε μία βελτιωμένη BMW M2 κάμπριο.

Το συγκεκριμένο μοντέλο ονομάστηκε «Hillary».

Oι μπλε ραφές κάνουν όμορφη χρωματική αντίθεση με τα μαύρα δερμάτινα καθίσματα.

Βελτιωμένη M2 κάμπριο από τη Lightweight

2.204 Επισκέψεις στο άρθρο (8/5/2018)

Όσο πλησιάζουμε στο καλοκαίρι και η ζέστη αυξάνει, είναι λογικό τα κάμπριο μοντέλα να έχουν την τιμητική τους. Αυτό φαίνεται πως σκέφτηκε η εταιρεία βελτιώσεων Lightweight και παρουσίασε μία βελτιωμένη BMW M2 κάμπριο.

Το συγκεκριμένο μοντέλο που ονομάστηκε «Hillary» σύμφωνα με όσα αναφέρει η βελτιώτρια εταιρεία, έχοντας συμπεριλάβει μεταξύ άλλων στον επιπλέον εξοπλισμό της μία εξάτμιση κατασκευασμένη από τιτάνιο, ξεπερνά σε ισχύ τόσο τη Μ2 όσο και τη Competition, καθώς ο εξακύλινδρος  biturbo κινητήρας των 3.0 λίτρων είναι σε θέση να προσφέρει 428 ίππους και 600 Nm ροπής, και συνδυάζεται με ένα εφτάρι κιβώτιο ταχυτήτων διπλού συμπλέκτη, το οποίο και έχει δανειστεί από τη M4 GTS.
 
Από κει και πέρα οι άξονες και το διαφορικό είναι από τη Μ2, ενώ η Lightweight έχει εξοπλίσει το γερμανικό μοντέλο με αναρτήσεις Bilstein Clubsport και διαφορετικά τακάκια στο σύστημα πέδησης με το ABS να είναι ρυθμισμένο σύμφωνα με τα δεδομένα της M4 GTS.
Στο εξωτερικό μέρος έχουν εγκατασταθεί ανθρακονημάτινα καπό, σπλίτερ, πλευρικές ποδιές, αεροτομή και διαχύτη, τα οποία κουμπώνουν τέλεια λες και έχουν προέλθει από το εργοστάσιο της BMW. Στο εσωτερικό οι ίνες άνθρακα έχουν πάρει και εκεί τη θέση τους, ενώ οι μπλε ραφές κάνουν όμορφη χρωματική αντίθεση με τα μαύρα δερμάτινα καθίσματα, αλλά και τα κομμάτια δέρματος Alcantara που εμφανίζονται στο τιμόνι και στα πλαϊνά των θυρών.
 
Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως το κόστος για την απόκτηση του αυτοκινήτου ανέρχεται στις 75.000 ευρώ.  

TI YOKOHAMA AGORAZO
Skoda