ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Η συγκεκριμένη Mercedes-AMG GT R έχει 772 ίππους και 857Nm ροπής.

Η Renntech αναφέρει πως το γερμανικό αυτοκίνητο χρειάζεται μόλις 3 δευτερόλεπτα για να πιάσει από στάση τα 96 χλμ./ώρα.

Το πόσο το οποίο θα πρέπει να πληρώσει κάποιος για να χρησιμοποιήσει αυτές τις υπηρεσίες της Renntech δεν έχει γίνει γνωστό.

Βελτιωμένη Mercedes-AMG GT R με 772 ίππους

1.804 Επισκέψεις στο άρθρο (13/11/2017)

Μία βελτιωμένη Mercedes-AMG GT R είναι η πρωταγωνίστρια του θέματος, η οποία έχει ισχυροποιηθεί ακόμα περισσότερο από τους ειδικούς της Renntech.

Γνωστή ως «Το κτήνος της πράσινης κόλασης», χάρη στην εκστρατεία μάρκετινγκ της Mercedes-AMG, αυτή η GT R θα λέγαμε πως έχει μετατραπεί από την εταιρεία βελτιώσεων Renntech σε… «πορτοκαλί κτήνος».
 
Το μοντέλο όπως μπορούμε να δούμε είναι καλυμμένο από πορτοκαλί χρώμα, με τους μηχανικούς της εταιρείας να έχουν προσθέσει επιπλέον σκάστρα, φίλτρα αέρα υψηλής ροής, τούρμπο δεύτερου σταδίου, ενώ έχουν πραγματοποιήσει και μια επαναχαρτογράφιση εγκεφάλου.
Οι αλλαγές αυτές συνεργάζονται για να προσφέρουν στην Mercedes-AMG GT R 772 ίππους και 857Nm ροπής, με το εργοστασιακό μοντέλο να έχει 585 άλογα και 700Nm ροπής.
 
Η Renntech αναφέρει πως το γερμανικό αυτοκίνητο χρειάζεται μόλις 3 δευτερόλεπτα για να πιάσει από στάση τα 96 χλμ./ώρα, όντας κατά μισό δευτερόλεπτο γρηγορότερο από την εργοστασιακή Mercedes-AMG GT R.
 
Τέλος σε ότι αφορά το πόσο το οποίο θα πρέπει να πληρώσει κάποιος για να χρησιμοποιήσει αυτές τις υπηρεσίες δεν έχει γίνει γνωστό.

Mercedes
Autotriti.gr