Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Βελτιωτικά οδικά έργα σε 600 σημεία από την Περιφέρεια Αττικής!
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Βελτιωτικά οδικά έργα σε 600 σημεία από την Περιφέρεια Αττικής!

1.506 Επισκέψεις στο άρθρο (11/4/2022)

Η Περιφέρεια Αττικής ελέγχει τα δελτία τροχαίων ατυχημάτων της Τροχαίας και παρεμβαίνει στο οδικό δίκτυο προκειμένου να βελτιώσει τις συνθήκες και να αυξήσει την ασφάλεια οδηγών και πεζών.

Στα 28 εκατ. ευρώ ο συνολικός προϋπολογισμός

Συνεχίζεται το σχέδιο παρεμβάσεων από τους ανθρώπους της Περιφέρειας Αττικής με σκοπό την αναβάθμιση και την ενίσχυση της οδικής ασφάλειας των οδών αρμοδιότητάς της. Συγκεκριμένα στο πλαίσιο του έργου «Επεμβάσεις βελτίωση της οδικής ασφάλειας στο  δίκτυο της Περιφέρειας Αττικής», συνολικού προϋπολογισμού 28.000.000 ευρώ, υλοποιούνται βραχυπρόθεσμες επεμβάσεις σε θέσεις μειωμένης οδικής ασφάλειας στην Ανατολική και Δυτική Αττική, καθώς και στο Νησιωτικό τμήμα της Αττικής.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Σε 600 σημεία τα έργα

Σύμφωνα με την Περιφέρεια, τα έργα γίνονται σε περίπου 600 σημεία που υποδείχθηκαν από τα δελτία τροχαίων ατυχημάτων της Τροχαίας και αφορούν κυρίως την αναβάθμιση και την αντικατάσταση του εξοπλισμού των δρόμων, όπως οι διαγραμμίσεις, οι πινακίδες σήμανσης και τα στηθαία ασφάλειας.

Αλλαγή στην άσφαλτο

Επιπλέον, αναμένεται άμεσα να επισκευαστούν οι φθορές των οδοστρωμάτων και να αντικατασταθεί η παλαιά άσφαλτος με νέα υψηλής ποιότητας άσφαλτο. Ταυτόχρονα προκειμένου να εξασφαλιστεί η βελτίωση της ορατότητας θα γίνει αποξήλωση εμποδίων και αποψίλωση ζωνών που περιορίζουν την ορατότητα.

Συνέχεια του άρθρου >>>
Mercedes
Fia