Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Πιο πάνω από 1 στις 2 πωλήσεις καινούργιου επιβατικού αυτοκινήτου που γίνεται αυτή τη στιγμή στην αγορά αφορά σε εταιρική πώληση, κάτι που για πρώτη φορά στην ιστορία συμβαίνει στις πωλήσεις αυτοκινήτ

Πιο πάνω από 1 στις 2 πωλήσεις καινούργιου επιβατικού αυτοκινήτου που γίνεται αυτή τη στιγμή στην αγορά αφορά σε εταιρική πώληση, κάτι που για πρώτη φορά στην ιστορία συμβαίνει στις πωλήσεις αυτοκινήτων της χώρας μας.

Best Sellers Company Cars

1.960 Επισκέψεις στο άρθρο (3/11/2014)

Μια αναλυτική ματιά στις πωλήσεις καινούργιων αυτοκινήτων της χώρας μας, παρά την ένταξη σε αυτές των -πολλών- RAC (Rent-A-Car) ταξινομήσεων, μας αποκαλύπτει το ποια μοντέλα και μάρκες σε επιβατικά και ελαφρά επαγγελματικά, βρίσκονται σήμερα στις πρώτες θέσεις των εταιρικών πωλήσεων της χώρας μας.

Το 2014 είναι μια χρονιά ανάκαμψης για την αγορά καινούργιων επιβατικών αυτοκινήτων της χώρας μας, για πρώτη φορά μάλιστα μετά από 7 ολόκληρα χρόνια. Αυτή τη στιγμή και με βάση τα στοιχεία των πωλήσεων του 8μήνου Ιανουαρίου-Αυγούστου 2014, η αγορά βρίσκεται στις 48.789 ταξινομήσεις, έναντι 40.198 το αντίστοιχο διάστημα του 2013, σημειώνοντας σημαντική άνοδο της τάξεως του 21,4%.Οι εταιρικές πωλήσεις οδηγούν την αγοράΜε συνολικές ταξινομήσεις 25.532 αυτοκινήτων έναντι 23.257 πωλήσεων σε ιδιώτες, οι εταιρικές πωλήσεις αυτή τη στιγμή κρατούν ένα σημαντικό μερίδιο 52,3% επί του συνόλου των πωλήσεων του 2014 της χώρας μας. Με λίγα λόγια, λίγο πιο πάνω από 1 στις 2 πωλήσεις καινούργιου επιβατικού αυτοκινήτου που γίνεται αυτή τη στιγμή στην αγορά αφορά σε εταιρική πώληση, κάτι που για πρώτη φορά στην ιστορία συμβαίνει στις πωλήσεις αυτοκινήτων της χώρας μας. Βέβαια, εδώ θα πρέπει να επισημανθεί ότι πολλές εξ αυτών των πωλήσεων αφορούν σε ταξινομήσεις RAC (Rent-A-Car) αυτοκινήτων (δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή διάκριση στα επίσημα στοιχεία), ωστόσο, έστω και έτσι, τα νούμερα μας δείχνουν ότι το 2014 οι πωλήσεις των company cars είναι αυτές που έχουν βοηθήσει την αγορά ώστε να ανεβάσει συνολικά τα νούμερά της έναντι του 2013, για πρώτη φορά μάλιστα ύστερα από 7 χρόνια.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Hyundai
Leasing