ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Βγήκε στους δημόσιους δρόμους η Μercedes-AMG One

2.267 Επισκέψεις στο άρθρο (27/5/2021)

Το υπέρ-αυτοκίνητο των 1.000 ίππων που ετοιμάζει η Mercedes βγήκε στους δημόσιους δρόμους και η μάρκα δεν έχασε την ευκαιρία να φτιάξει ένα όμορφο video για το γεγονός.

Αν και δεν είναι λίγα τα πλάνα και οι φωτογραφίες που έχουμε στην διάθεσή μας από το νέο υπέρ-αυτοκίνητο της Mercedes, την ΑΜG One, η γερμανική φίρμα αποκαλύπτει τώρα ένα νέο video για το μοντέλο στο οποίο ο επικεφαλής Τεχνικών θεμάτων Jochen Hermann παίρνει το αυτοκίνητο για μια βόλτα στους δημόσιους δρόμους.

Είναι αρκετά δύσκολο να καταφέρουμε να ακούσουμε τον ήχο του κινητήρα λόγω της μουσικής που έχει προσθέσει η Mercedes στο video, ωστόσο χάρη σε κατασκοπευτικά video που έχουν προηγηθεί γνωρίζουμε πως αυτός θα είναι πολύ κοντά στον ήχο που παράγουν τα μονοθέσια της Formula 1 ακόμα και εάν η φίρμα χρειάστηκε να κάνει σημαντικές τροποποιήσεις, ώστε να μειωθούν οι ρύποι που παράγει και να γίνει το μοτέρ πιο λειτουργικό για την καθημερινότητα και πιο αξιόπιστο.

Για αυτούς που δε θυμούνται να πούμε πως η ισχύς του hypercar προέρχεται από τον 1,6 λίτρων V6 κινητήρα που αποδίδει περί τους 700 ίππους, ο οποίος όμως συνδυάζεται με 4 ηλεκτροκινητήρες. Σύμφωνα με όσα γνωρίζουμε η συνολική ισχύς θα ξεπερνά τα 1.000 άλογα. Υπεύθυνο για τη μετάδοση της κίνησης είναι το κιβώτιο 8 σχέσεων AMG Speedshift, που συνεργάζεται με το σύστημα τετρακίνησης AMG Performance 4MATIC+. Όσον αφορά δε στην ανάρτηση του μοντέλου, έχει γίνει χρήση πολλαπλών συνδέσμων σε συνδυασμό με πλήρως ρυθμιζόμενες coilover αναρτήσεις.
 
Στον τομέα των επιδόσεων, το hypercar θα βλέπει τα πρώτα 200 χλμ./ώρα σε λιγότερο από 6 δλ. όπως ισχυρίζεται η γερμανική φίρμα, ενώ η τελική του ταχύτητα θα ξεπερνά τα 350 χλμ./ώρα.
 
Όποιος θελήσει να αποκτήσει το υπέρ-αυτοκίνητο θα χρειαστεί περίπου 3 εκατ. ευρώ.
 

HUYNDAI
ΜΟΤΟ