Βόμβα: Αφήνει τη Mercedes για την Ferrari ο Hamilton το 2025

Βόμβα: Αφήνει τη Mercedes για την Ferrari ο Hamilton το 2025

5.757 Επισκέψεις στο άρθρο (1/2/2024)

- Αμεσα αναμένονται οι εξελίξεις
- Αρνούνται οι εταιρίες να σχολιάσουν επί του θέματος
- Πέρυσι ο Hamilton εξέφραζε την δυσαρέσκεια του για Mercedes

Αμεσα αναμένονται οι εξελίξεις

Αν και παραμένει αβέβαιο αν έχουν πέσει οι υπογραφές, ειδησεογραφικά μέσα του εξωτερικού κάνουν λόγο για μια συγκλονιστική ανατροπή στον χώρο της F1, με το αστέρι της Mercedes, τον Lewis Hamilton, να βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την ομάδα της Ferrari για μεταγραφή. Λέγεται ότι το συμβόλαιο μπορεί να «κλείσει» πριν το πέρας της εβδομάδας. Η Ferrari εδώ και χρόνια εκφράζει το ενδιαφέρον της για την απόκτηση του νικητή 7 πρωταθλημάτων της F1. Παρόλα αυτά, όλες οι προηγούμενες προσπάθειες της ιταλικής εταιρίας δεν ήταν καρποφόρες μιας και ο Hamilton θεωρούσε ότι η Mercedes του προσέφερε περισσότερες ευκαιρίες για να συνεχίζει να σημειώνει επιτυχίες. Δύο δύσκολες σεζόν της Mercedes μετά και τα πράγματα φαίνονται να έχουν αλλάξει...

Αρνούνται οι εταιρίες να σχολιάσουν επί του θέματος

Πέρυσι ο Hamilton είχε ανανεώσει το συμβόλαιο του με την Mercedes μέχρι και το 2025, αλλά σύμφωνα με νέες πληροφορίες η συμμετοχή του στην σεζόν του 2025 δεν εμφανίζεται να είναι αναγκαστική στο εν λόγω συμβόλαιο. Αυτό σημαίνει πως ο Hamilton έχει τρόπο να αλλάξει ομάδα (αν φυσικά υπογράψει με την Ferrari) και να τρέξει με την ιταλική ομάδα από τον επόμενο χρόνο. Mercedes και Ferrari έχουν αρνηθεί οποιαδήποτε σχολιασμό επί του θέματος.

Πέρυσι ο Hamilton εξέφραζε την δυσαρέσκεια του για Mercedes

Όταν υπέγραψε το περσινό συμβόλαιο ο Hamilton είχε αναφέρει την δυσαρέσκεια του για την Mercedes, αλλά δήλωνε ότι πίστευε πως η εταιρία είχε μάθει από τα λάθη της. «Νομίζω ότι φέτος [το 2023], πίστεψαν ότι τα βασικά στοιχεία μας ήταν καλά και ότι απλώς έπρεπε να πάμε έτσι, αυτό όμως δεν ισχύει. Γι΄αυτό ήμουν απογοητευμένος τον Φεβρουάριο, επειδή δεν είχαν κάνει τις αλλαγές που είχα ζητήσει».

Δήλωνε όμως ότι πίστευε στην επιστροφή της ομάδας του στο βάθρο: «Έχω πίστη ότι θα φτάσουμε εκεί, έχουμε ξαναφτάσει εδώ ως ομάδα και παρότι έχουμε περισσότερους και περισσότερους νέους ανθρώπους, ακόμα έχουμε σημαντικές αξίες, βλέπω μεγάλη συγκέντρωση σε όλους».

Προς το παρόν είναι ασαφές τι και αν υπάρχει κάτι, που τον έκανε να αλλαξοπιστήσει και να χάσει την ελπίδα του στην ομάδα που πολλοί περίμεναν ότι θα παρέμενε έως το τέλος της καριέρας του.  
 

test center
fiat