Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Η νέα ταινία θα διαδραματιστεί στη Νέα Υόρκη, όπου και θα πρωταγωνιστήσουν οι Vin Diesel, Dywane Johnson και Jason Statham.

Η νέα ταινία θα διαδραματιστεί στη Νέα Υόρκη, όπου και θα πρωταγωνιστήσουν οι Vin Diesel, Dywane Johnson και Jason Statham.

Βρέθηκε σκηνοθέτης για το Fast & Furious 8

1.493 Επισκέψεις στο άρθρο (13/10/2015)

Τον τελευταίο καιρό ο Vin Diesel έψαχνε πυρετωδώς το σκηνοθέτη για το νέο Fast & Furious 8. Τον βρήκε στο πρόσωπο του Felix Gary Gray.

Ο Felix Gary Gray έχει σκηνοθετήσει την ταινία Straight Outta Compton, αλλά και το The Italian Job, το 2013. Στο συνεχές κυνήγι του Diesel για το σκηνοθέτη της πρώτης ταινίας από την τριλογία που αναμένεται να κυκλοφορήσει, ο Gray είχε το συνεχές προβάδισμα σε ότι αφορά τη τελική επιλογή. Ο Gray θα αντικαταστήσει τον Justin Lin, το σκηνοθέτη του Fast & Furious 7, μιας και λόγω άλλων υποχρεώσεων δεν μπορούσε να αναλάβει τη σκηνοθεσία. Το Fast & Furious 8 αναμένεται να κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες τον Απρίλιο του 2017.Η νέα ταινία θα διαδραματιστεί στη Νέα Υόρκη, όπου και θα πρωταγωνιστήσουν οι Vin Diesel, Dywane Johnson και Jason Statham. Βέβαια και το υπόλοιπο καστ που γνωρίσαμε στις υπόλοιπες ταινίες αναμένεται να δώσει το παρόν, ενώ υπάρχει και μια μεγάλη πιθανότητα να έχει ρόλο ο Cody Walker, ο αδερφός του αδικοχαμένου Paul Walker. 
Mercedes
ALL SEASON BRIDGESTONE NEXEN TOYO