Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Βρέχει; Τα παρκαρισμένα Tesla θα κλείνουν μόνα τους τα παράθυρα!

Βρέχει; Τα παρκαρισμένα Tesla θα κλείνουν μόνα τους τα παράθυρα!

1.735 Επισκέψεις στο άρθρο (2/6/2022)

Νέα τεχνολογία της Tesla θα κλείνει αυτόματα τα παράθυρα των αυτοκινήτων όταν αυτά είναι παρκαρισμένα και αντιλαμβάνεται ότι βρέχει!

Νέα τεχνολογία ετοιμάζει η μάρκα

Εάν έχετε απομακρυνθεί ποτέ από το αυτοκίνητό σας αφήνοντας ανοιχτό κάποιο ή κάποια από τα παράθυρα, θα έχετε πρόβλημα όταν αρχίσει να βρέχει. Τώρα, μια νέα λειτουργία για τα οχήματα της Tesla έρχεται για να δώσει τη λύση. Όπως λοιπόν έγινε γνωστό η αμερικανική μάρκα ετοιμάζει μία νέα λειτουργία που θα κλείνει αυτόματα όλα τα ανοιχτά παράθυρα, εάν εντοπίσει ότι βρέχει, σώζοντας έτσι το εσωτερικό από τυχών νερά που μπορούν να περάσουν στην καμπίνα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Το γνωστοποίησε ο ίδιος ο Elon Musk

Η είδηση αυτή έγινε γνωστή έπειτα από σχετική ερώτηση που έκανε ιδιοκτήτης Tesla στο Twitter για να ακολουθήσει μετά από λίγο η καταφατική απάντηση του Elon Musk. Ωστόσο ο δημοφιλής Αμερικανός δισεκατομμυριούχος δεν έκανε σαφές πότε θα κυκλοφορήσει στο κοινό η συγκεκριμένη δυνατότητα.

Δεν αναφέρθηκε ο τρόπος λειτουργίας

Περισσότερες πληροφορίες για τον τρόπο με τον οποίο θα λειτουργεί το σύστημα και κυρίως πως θα ανιχνεύεται η βροχή για να κλείνει στη συνέχεια όσα παράθυρα είναι ανοιχτά, δεν ανακοινώθηκαν, κάτι που πιθανότατα θα συμβεί προσεχώς.

Συνέχεια του άρθρου >>>
Hyundai
OPEL