Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
2 φωτογραφίες »

Όπως ανακοίνωσε επίσημα η εταιρεία, τα κεντρικά της γραφεία στην Ευρώπη θα εγκατασταθούν στο Μόναχο της Γερμανίας.

Βρήκε την ευρωπαϊκή της έδρα η Fisker

7.127 Επισκέψεις στο άρθρο (27/10/2020)

Η αμερικανική Fisker έρχεται για μόνιμη εγκατάσταση στην Ευρώπη και μάλιστα βρήκε που θα εγκαταστήσει το νέο της σπίτι.


Όπως ανακοίνωσε επίσημα η εταιρεία, τα κεντρικά της γραφεία στην Ευρώπη θα εγκατασταθούν στο Μόναχο της Γερμανίας, 314 χιλιόμετρα από το εργοστάσιο στο Γκρατς της Αυστρίας όπου θα κατασκευάσει το Ocean, το ηλεκτρικό της SUV. Σύμφωνα με τις πληροφορίες η Fisker επέλεξε τη συγκεκριμένη ευρωπαϊκή έδρα καθώς προσφέρει εύκολη πρόσβαση σε βασικές ευρωπαϊκές αγορές ηλεκτρικών αυτοκινήτων και βρίσκεται κοντά στο εργοστάσια της Magna`s Graz στην Αυστρία.
 
«Το Μόναχο υπήρξε εδώ και καιρό ένας μεγάλος παγκόσμιος κόμβος για την αυτοκινητοβιομηχανία. Ο εντοπισμός των περιφερειακών μας γραφείων στη Νότια Γερμανία θα μας επιτρέψει να κάνουμε ένα γρήγορο και αποτελεσματικό ξεκίνημα για την οικοδόμηση των πωλήσεων και του δικτύου διανομής μας σε όλη την Ευρώπη», δήλωσε ο Henrik Fisker, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Fisker. «Η εύκολη πρόσβαση τόσο στο δίκτυο Autobahn όσο και στους αλπικούς δρόμους ήταν επίσης ένα θέμα για την επικύρωση των στόχων απόδοσης των οχημάτων μας», ολοκλήρωσε.
 
Παράλληλα επί την ευκαιρία η Fisker έδωσε κάποιες επιπλέον πληροφορίες για το συνολικό πρόγραμμα εξέλιξης του SUV, Ocean. Όπως ανέφερε η μάρκα, οι εργασίες εξέλιξης για το προηγμένο σύστημα μετάδοσης συνεχίζονται μέσω μιας ειδικής ομάδας που ασχολείται αποκλειστικά με αυτό. Η εταιρεία ανέφερε επίσης ότι οι προγραμματιστές λογισμικού και οι μηχανικοί της εκτελούν προσομοιώσεις για το Human Machine Interface (HMI) του Ocean, καθώς και σχετικά συστήματα διεπαφής χρήστη (UI) και εμπειρίας χρήστη (UX).
 
Η Fisker στοχεύει να φέρει το ηλεκτρικό SUV της σε πελάτες στην Ευρώπη στο τελευταίο τρίμηνο του 2022, ενώ ένα χρόνο νωρίτερα θα έχει ανοίξει το πρώτο κέντρο εμπειρίας καταναλωτών στο Μόναχο.

fiat
FALKEN ZIEX ZE 320 TEST