Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Βρήκες λεφτά στο παρμπρίζ; Μεγάλη προσοχή!

4.717 Επισκέψεις στο άρθρο (13/9/2024)
Βρήκες λεφτά στο παρμπρίζ; Μεγάλη προσοχή!

- Νέο κόλπο από τους κλέφτες που στοχεύει ανυποψίαστους οδηγούς
- Ξεγελούν τους οδηγούς με ένα ψεύτικο χαρτονόμισμα στο παρμπρίζ
- Υπάρχουν και άλλοι τρόποι να σε «βγάλουν» από το αυτοκίνητο για να στο κλέψουν

Νέο κόλπο από τους κλέφτες που στοχεύει σε ανυποψίαστους οδηγούς

Οι κλοπές αυτοκινήτων αποτελούν παγκόσμιο ζήτημα. Είτε πρόκειται για μερική είτε για ολική κλοπή είναι το τελευταίο πράγμα που θα ήθελε κάθε οδηγός να του συμβεί. Μάλιστα με τα χρόνια οι επιτήδειοι βρίσκουν νέους τρόπους για να κάνουν τη «δουλειά» τους, ενώ υπάρχουν και περιπτώσεις που «ξεθάβουν» κόλπα του παρελθόντος. Κάτι τέτοιο συμβαίνει και στην περίπτωσή μας.

Ξεγελούν τους οδηγούς με ένα ψεύτικο χαρτονόμισμα στο παρμπρίζ

Η Αρχές στην Τουλούζη της Γαλλίας προειδοποιούν τους οδηγούς για ένα νέο κόλπο των κλεφτών. Πιο συγκεκριμένα τοποθετούν ένα χαρτονόμισμα (συνήθως) των 50 ευρώ στο παρμπρίζ των αυτοκινήτων. Κάποιοι οδηγοί το βλέπουν πριν μπουν στο όχημά τους και ανακαλύπτουν ότι είναι ψεύτικο. Υπάρχουν όμως και εκείνοι που αφού ξεκλειδώσουν το αυτοκίνητο, μπαίνουν μέσα και το βάζουν μπροστά. Μόνο τότε θα προσέξουν το χαρτονόμισμα, βγαίνοντας από το αυτοκίνητο για να το πιάσουν. Τότε είναι που οι ληστές τρέχουν, μπαίνουν στο εν λειτουργία αυτοκίνητο και φεύγουν ανενόχλητοι.

Υπάρχουν και άλλοι τρόποι να σε «βγάλουν» από το αυτοκίνητο για να στο κλέψουν

Το συγκεκριμένο κόλπο δεν είναι «καινούργιο», ενώ εκτός από την Τουλούζη, αντίστοιχα περιστατικά έχουν καταγραφεί τόσο σε άλλες γαλλικές πόλεις, όσο και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες. Εκτός από χρήματα στο ταμπλό, άλλοι τρόποι για να βγει ο οδηγός από το εν λειτουργία αυτοκίνητό του είναι ένα σκασμένο λάστιχο, ή ένα τενεκεδάκι κάτω από το αυτοκίνητο που θα κάνει φασαρία τραβώντας την προσοχή και κάνοντας τον να «τσιμπήσει».

Για αυτό λοιπόν καλό είναι να είστε προσεκτικοί και να έχετε το νου σας, καθώς δύσκολα κάποιος θα σας έκανε ένα τέτοιο δώρο!
 

Autotriti.gr
LEASING COMPARISON