Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

«Bροχή» από ηλεκτροκίνητα ετοιμάζει η Hyundai

3.977 Επισκέψεις στο άρθρο (12/11/2020)

Δέκα ηλεκτροκίνητα μοντέλα θέλει να προσφέρει στην αγορά η Hyundai το 2022. Δείτε ποια είναι.


Με ανακοίνωσή της, η Hyundai επιβεβαίωσε πως θέλει να επεκτείνει την γκάμα ηλεκτροκίνητων μοντέλων της με σκοπό να έχει παραπάνω από 10 τέτοια αυτοκίνητα στην αγορά το 2022.

Οι Κορεάτες σημείωσαν πως η γκάμα τους στις ΗΠΑ θα αποτελείται από υβριδικές εκδόσεις των Elantra, Sonata, Tucson και Santa Fe ενώ έχει ήδη  γίνει γνωστό πως θα λανσαριστούν Plug-In υβριδικές εκδόσεις για το ολοκαίνουριο Tucson και το ανανεωμένο Santa Fe μέσα στο 2021.

Όσον αφορά στα αμιγώς ηλεκτρικά, το Kona Electric θα πλαισιωθεί με τα Ioniq 5 και Ιoniq 6. Το 5άρι θα λανσαριστεί πρώτο και θα είναι ένα μικρομεσαίο crossover βασισμένο στο 45 Concept που παρουσιάστηκε πέρυσι στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης. Το Ioniq 6 θα λανσαριστεί το 2022 και θα πάρει την μορφή σεντάν, με την έμπνευση να προέρχεται από τον Prophecy concept που παρουσιάστηκε τον περασμένο Μάρτιο. Το δέκατο μοντέλο της γκάμας θα είναι το Nexo που κινείται με κυψέλες υδρογόνου.

«Δεν αναπτύσσουμε μόνο οχήματα που χρειάζονται οι πελάτες μας τώρα, αλλά οραματιζόμαστε επίσης έξυπνες λύσεις κινητικότητας για τις ανάγκες του μέλλοντος», δήλωσε ο αντιπρόεδρος στρατηγικής σχεδιασμού προϊόντων και κινητικότητας της Hyundai Αμερικής, κ. Olabisi Boyle, «τελικά, αυτό το πλήρες φάσμα νέων τεχνολογιών θα προωθήσει ένα φιλικό προς τον πλανήτη πρόγραμμα ως μέρος του παγκόσμιου οράματος της φίρμας με όνομα «Πρόοδος για την ανθρωπότητα».
 

Autotriti.gr
Leasing