Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Το ενδεχόμενο να δούμε μια έκδοση κουπέ, των Porsche Cayenne και Macan, είναι πολύ πιθανό.

Cayenne και Macan σε coupe;

1.840 Επισκέψεις στο άρθρο (12/12/2017)

Το ενδεχόμενο να δούμε μια έκδοση κουπέ, των Porsche Cayenne και Macan, είναι πολύ πιθανό. Δείτε περισσότερα.

Με την BMW να δημιουργεί ένα crossover coupe όταν και εισήγαγε την X6 και την Mercedes να ακολουθεί με τα GLC και GLE coupe, το ενδεχόμενο να υπάρξουν και άλλα μοντέλα διαφορετικών εταιρειών σε αυτή τη λογική, είναι πολύ πιθανό να μας απασχολήσουν στο άμεσο μέλλον.
 
Μέσα σε αυτές τις αυτοκινητοβιομηχανίες συγκαταλέγεται και η Porsche, η οποία εξετάζει ένα τέτοιο ενδεχόμενο, όπως τόνισε σε δηλώσεις του ο διευθύνων σύμβουλος Oliver Blume, επιβεβαιώνοντας, πως η απόφαση για κάτι τέτοιο θα παρθεί κάποια στιγμή το επόμενο έτος.
Σε περίπτωση που οι διοικούντες την Porsche ανάψουν το πράσινο φώς για τη δημιουργία τέτοιων μοντέλων, τότε σύμφωνα με αναφορές των διεθνών ΜΜΕ θα δούμε τις εκδόσεις coupe των Cayenne και Macan. Μάλιστα γίνεται λόγος πως μια Macan κουπέ θα μπορούσε να εισαχθεί το 2021 με ένα ηλεκτρικό κινητήρα, ενώ σύντομα θα ακολουθούσε μια επανασχεδιασμένη έκδοση του κανονικού μοντέλου.
 
Τέλος αναφορικά με τα ηλεκτρικό μοντέλα, ο Blume επιβεβαίωσε ότι η Porsche θα ανακοινώσει το επόμενο φιλικό προς το περιβάλλον όχημα το πρώτο εξάμηνο του 2018, που λέγεται ότι θα είναι μια ηλεκτρική Macan, ωστόσο ο Blume τόνισε πως «Πρέπει να ελέγξουμε αν έχει νόημα η Porsche να κατασκευάσει ένα ηλεκτρικό SUV».   

Toyota
KIA